@Rest - Universele Tablet Houder

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
H234
€ 54,45 € 45,00

@Rest werkt met elke tablet, heeft een commerciële levensduur, en een betaalbare prijs. De relaxte rusthoeken die deze houder bied maakt het een uitstekend product voor videoconferenties.

Stel een product vraag
Specificaties

Artikelcode fabrikant

  • H234

Afmetingen

  • Lengte: 12,2 cm
  • Diepte: 16,5 cm
  • Hoogte: 8,1 cm

Gewicht

  • 0,7 kg

Materiaal

  • Gepoedercoat staal
@Rest- Universele tablet houder H234
@Rest- Universele tablet houder H234 @Rest - Universele Tablet Houder @Rest- Universele tablet houder H234 @Rest- Universele tablet houder H234 @Rest- Universele tablet houder H234 @Rest- Universele tablet houder H234 @Rest- Universele tablet houder H234 @Rest- Universele tablet houder H234 @Rest- Universele tablet houder H234
Product informatie

Gemaakt uit zwaar staal, met een prachtige afwerking. Dit maakt @Rest meer dan slechts een nietige accessoire- een hoog kwaliteit meubilair voor uw tablet. Met dank aan @rest verstelbare pinnen, past vrijwel elke tablet in deze houder. @Rest is sterk genoeg om ook andere digitale apparatuur te ondersteunen, van Macbook Pro tot de dunne Macbook Air.

Slank, maar stevig

Heckler’s goede oude tablet houder is op dieet gegaan. De nieuwe @Rest is nu het perfecte formaat voor grote en kleine tablets, en kost daarbij veel minder staal dan de vorige houders.

Meerdere rusthoeken

De @Rest kent rusthoeken van zowel 60o als 30o. Gebruik de 60o hoek om de tablet rechtop te zetten en bijvoorbeeld als uw draadloze muziekspeler te gebruiken. De 30o hoek geeft een meer relaxte positie voor wanneer u, bijvoorbeeld, recepten bekijkt in de keuken. Om de beste hoek te vinden hoeft u slechts de pinnen te verplaatsen.

Universele compatibiliteit

Of het uw iPad, Surface, of Galaxy tablet is, @Rest is de perfecte assistent voor praktisch elke tablet dankzij de verstelbare pinnen. Schuif de pinnen eruit, en bepaal welk van de drie diktes het meest passend is voor uw tablet, en schuif ze er simpelweg weer in.

Kabels uit het zicht

@Rest is de beste plek om uw tablet op te laden. De tablet standaard heeft kleine groeven aan de onderkant waarmee de kabel naar achteren geleid kan worden en niet in het zicht valt.