Bouncepad Counter

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
VCounter
€ 235,95 € 195,00

De nieuwe tafelstandaard van Bouncepad geeft een nette en moderne uitstraling aan uw bedrijfspand, of waar u de houder plaatst, want deze is geschikt voor gebruik in vele verschillende situaties. Maakt u binnen uw bedrijf gebruik van de iPad Air, iPad 2017, iPad Pro, Samsung Galaxy Tab of een ander type tablet? Geen punt, dit product is met vele tablets te gebruiken, groot en klein. Om de beste pasvorm te verzekeren komt de tablethouder in vier verschillende formaten.

Wanneer u op deze pagina een tablet selecteert wordt automatisch het juiste formaat geleverd.  

LET OP: de producten van Bouncepad worden na bestelling in de fabriek in het Verengigd Koninkrijk geassembleerd. Houdt in verband met de BREXIT s.v.p. tijdelijk rekening met een langere levertijd tot 2 weken.

Product Inquiry
Specificaties

Afmetingen 

  • Breedte 27,4 - 37,5 cm
  • Diepte 22,8 - 26,1 cm
  • Hoogte 16,0 - 18,0 cm

Gewicht

  • 3,6 - 4,3 kg

Geleverd inclusief

  • Onderdelen Houder
  • Tablet Set-up kit
  • Fixings Kit
Bouncepad Counter tablet houder 11
Bouncepad Counter tablet houder 11 Bouncepad Counter Bouncepad Counter Bouncepad Counter Bouncepad Counter Bouncepad Counter Bouncepad Counter tablet houder 1 Bouncepad Counter tablet houder 1 Bouncepad Counter Bouncepad Counter tablet houder 3
Product informatie

De Bouncepad Counter is gemaakt om uw tablet te beveiligen en te bevestigen in de beste hoek voor ergonomisch gebruik van uw tablet. Werken uw applicaties alleen in portrait- of landscape modus? Dan kunt u de behuizing gemakkelijk een kwartslag draaien zodat deze aan uw benodigdheden voldoet.

Discreet ontwerp

De tablet en iPad behuizingen van Bouncepad onderscheiden zich van andere oplossingen door het slimme en aantrekkelijke design. De basis zorgt voor robuuste stabiliteit met een minimaal oppervlakte, waardoor u de houder makkelijk over de balie kunt bewegen. Wilt u de nette uitstraling van de Bouncepad behouden, maar moet uw tablet toch laden? Dan kunt u de usb kabel door het voetstuk binnendoor leiden, zodat deze bijvoorbeeld onder de tafel uitkomt en de kabel netjes uit het zicht blijft.

Simpele installatie

Er is geen nood om een klusjesman in te huren, volg simpelweg onze stap-bij-stap instructie voor een probleemloze installatie, en de Bouncepad is klaar voor gebruik. Om diefstal te voorkomen heeft elke houder een ingebouwd slot met z’n eigen sleutel (zelfde sleutels op aanvraag). Zodat u gerust uw tablet een tijdje alleen kunt laten.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bouncepad Counter
Waardering