Bouncepad Counter Flex

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
VCounterFlex
€ 296,45 € 245,00

Deze nieuwe vernieuwde versie van de Bouncepad Flex tafelstandaard geeft een nette en moderne uitstraling aan uw bedrijfspand, of waar u de houder ook plaatst, want deze is geschikt voor gebruik in vele verschillende situaties. Maakt u binnen uw bedrijf gebruik van de iPad Air, iPad 2017, iPad Pro, Samsung Galaxy Tab of een ander type tablet? Geen punt, dit product is met vele tablets te gebruiken, groot en klein. Om de beste pasvorm te verzekeren komt de tablethouder in vier verschillende formaten. 

Wanneer u op deze pagina een tablet selecteert wordt automatisch het juiste formaat geleverd.

LET OP: de producten van Bouncepad worden na bestelling in de fabriek in het Verengigd Koninkrijk geassembleerd. Houdt in verband met de BREXIT s.v.p. tijdelijk rekening met een langere levertijd tot 2 weken.

Product Inquiry
Specificaties

Afmetingen 

  • Breedte 27,4 - 37,5 cm
  • Diepte 22,4 - 27,0 cm
  • Hoogte 26,7 - 27,5 cm

Gewicht

  • 4,1 - 5, kg

Geleverd inclusief

  • Onderdelen Houder
  • Tablet Set-up kit
  • Fixings Kit
  • Case washer
Bouncepad Counter Flex 1
Bouncepad Counter Flex 1 Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex Bouncepad Counter Flex 1 Bouncepad Counter Flex 3 Bouncepad Counter Flex 2
Bouncepad Counter Flex 4 Bouncepad Counter Flex 6 Bouncepad Counter Flex 7 Bouncepad Counter Flex 8
Product informatie

De Bouncepad Counter Flex is ontworpen om uw tablet te beschermen en te verzekeren op ergonomische hoogte, terwijl de houder alle bewegingsvrijheid behoud. Hierdoor kunt u de tablet zowel in portait als landscape gebruiken, de houder draaien om informatie te delen, en in vele andere situaties zal de houder zijn dienst bewijzen.

Flex

De tafelstandaard zorgt voor maximale interactie zonder comfort of beveiliging te offeren. De flexibele standaard, gemaakt uit sterke metaallegeringen, is ontworpen zodat het gemakkelijk alle kanten op kan buigen, maar niet in een twist kan raken. Eenmaal in positie gebracht, blijft de houder in deze positie.

Intelligent design

Het voetstuk zorgt voor robuuste stabiliteit met een minimaal oppervlakte, waardoor u de houder makkelijk over de balie kunt bewegen. Wilt u de nette uitstraling van de Bouncepad behouden, maar moet uw tablet toch laden? Dan kunt u de usb kabel door het voetstuk binnendoor leiden, zodat deze bijvoorbeeld onder de tafel uitkomt en de kabel netjes uit het zicht blijft.

Simpele installatie

Er is geen nood om een klusjesman in te huren, volg simpelweg onze stap-bij-stap instructie voor een probleemloze installatie, en de Bouncepad is klaar voor gebruik. Om diefstal te voorkomen heeft elke houder een ingebouwd slot met z’n eigen sleutel (zelfde sleutels op aanvraag). Zodat u gerust uw tablet een tijdje alleen kunt laten.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bouncepad Counter Flex
Waardering