Bouncepad Floorstanding tablet en iPad vloerstandaard

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
floorstanding
€ 356,95 € 295,00

De Bouncepad Floorstanding is een beveiligde, robuuste en elegante tablet kiosk, ontworpen voor zowel tijdelijke als permanente installaties. U kunt ook marketing stickers of bordjes aan de houder toevoegen om vanaf een afstand aandacht te trekken. De tablethouder is geschikt voor iPad, Samsung, en Microsoft tablets. Zie specificaties voor details.

LET OP: de producten van Bouncepad worden na bestelling geassembleerd in het Verenigd Koninkrijk en aan u geleverd vanuit Nederland. Levertijd: 5-7 werkdagen.

Verzendkosten: € 10,- per bestelling + € 15,- UPS toeslag voor lengte en gewicht.

Stel een product vraag
Bouncepad Floorstanding tablet en iPad vloerstandaard
Bouncepad Floorstanding tablet en iPad vloerstandaard Bouncepad Floorstanding tablet en iPad vloerstandaard Bouncepad Floorstanding tablet en iPad vloerstandaard Bouncepad Floorstanding tablet en iPad vloerstandaard Bouncepad Floorstanding tablet en iPad vloerstandaard Bouncepad Floorstanding tablet en iPad vloerstandaard Bouncepad Floorstanding tablet en iPad vloerstandaard Bouncepad Floorstanding tablet en iPad vloerstandaard Bouncepad Floorstanding tablet en iPad vloerstandaard Bouncepad Floorstanding tablet en iPad vloerstandaard Bouncepad Floorstanding tablet en iPad vloerstandaard Bouncepad Floorstanding tablet en iPad vloerstandaard Bouncepad Floorstanding tablet en iPad vloerstandaard Bouncepad Floorstanding tablet en iPad vloerstandaard
Product informatie

Hoofdkenmerken

  • Verzwaarde basis voorkomt wankelen maar kan ook worden vastgezet voor extra stevigheid
  • De hoogte van 114cm is perfect voor staande gebruikers
  • Basis leid uw adapter naar uw tablet om hem continu opgeladen te houden
  • Combineer met een accu voor een mobiele en kabelvrije optie
  • Kan gemonteerd worden in portrait of landscape afhankelijk van uw content

Zware basis

U kunt de vloerstandaard waar dan ook neerzetten, wat hem ideaal maakt voor tijdelijke installaties. De solide basis voorkomt dat de houder wankelt, maar u kunt de Bouncepad ook aan de vloer vastmaken voor extra stevigheid.

Lang en elegant

Val op! - Met een hoogte van 114cm is de Bouncepad Floorstanding de perfecte hoogte voor staande gebruikers; aandachttrekkend en uitnodigend!

Slimme stroomopties

In de beveiligde basis kunt u een power adaptor verstoppen zodat uw tablet continu opgeladen blijft. Om dit nog mobieler en draadloos te maken, kunt u de houder combineren met een kleine accu.

Portrait of landscape

De behuizing kan zowel in portrait als in landscape worden gemonteerd, zodat u de tablethouder aan uw content aan kan passen.

Simpele installatie

Besteed geen geld aan een klusjesman. Volg simpelweg de stap-bij-stap instructie voor een eenvoudige installatie.