Bouncepad Floorstanding | tablet vloerstandaard met Brother printer houder

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
floorstanding-brother
€ 471,90 € 390,00

Deze Bouncepad Floor Stand tablet kiosk is ontworpen voor gebruik met de Brother QL-820-NWB label printer. De vloerstandaard is geschikt voor iPad, Samsung, en Microsoft tablets.

Stel een product vraag
Bouncepad Floorstanding | tablet vloerstandaard met Brother printer houder
Bouncepad Floorstanding | tablet vloerstandaard met Brother printer houder Bouncepad Floorstanding | tablet vloerstandaard met Brother printer houder Bouncepad Floorstanding | tablet vloerstandaard met Brother printer houder Bouncepad Floorstanding | tablet vloerstandaard met Brother printer houder Bouncepad Floorstanding | tablet vloerstandaard met Brother printer houder
Product informatie

Hoofdkenmerken

  • Verzwaarde basis voorkomt wankelen maar kan ook worden vastgezet voor extra stevigheid
  • De hoogte van 114cm is perfect voor staande gebruikers
  • Verzekert de Brother Label Printer QL-820WNB, beheert de kabels hiervan, en vangt de geprinte labels op
  • Kabels zijn netjes verborgen aan de binnenkant om uw tablet en printer van stroom te voorzien
  • Simpele installatie voor tijdelijk en permanent gebruik

Zware basis

U kunt de vloerstandaard waar dan ook neerzetten, wat hem ideaal maakt voor tijdelijke installaties. De solide basis voorkomt dat de houder wankelt, maar u kunt de Bouncepad ook aan de vloer vastmaken voor extra stevigheid.

Lang en elegant

Val op! - Met een hoogte van 114cm is de Bouncepad Floorstanding de perfecte hoogte voor staande gebruikers; aandachttrekkend en uitnodigend!

Manusje-van-alles

Deze tablethouder zorgt voor alles, wat betekent dat hij zonder toezicht alleen gelaten kan worden. De standaard verzekert de Brother Label Printer QL-820WNB, beheert de bekabeling en vangt de geprinte labels op. Ook behoudt u toegang tot het deksel van de printer, zodat u de papierrol kunt verwisselen wanneer deze op is.

Slimme stroomopties

Uiterlijk is niet alles, maar het is wel belangrijk. Deze Bouncepad Floorstanding beheert al uw stroomkabels zodat uw tablet en label printer opgeladen blijven, zonder het nadeel van rommelige kabels.

Simpele installatie

Besteed geen geld aan een klusjesman. Volg simpelweg de stap-bij-stap instructie voor een eenvoudige installatie.

Dit product is geschikt voor vele tablets, groot en klein. Om te zorgen dat uw tablet optimaal past komt de behuizing in 4 formaten. Wanneer u een tablet selecteert wordt de beste behuizing automatisch gekozen en bestelt.

Let op: de geïncludeerde kabel is niet compatibel met Microsoft Surface Go 10.0 (2018), Microsoft Go 2 (2020) en Microsoft Surface Pro 4/5/6/7 (2015 - 2019) tablets.

Levertijd van Bouncepad producten

De meeste Bouncepad producten worden geassembleerd door Tabletpro in Nederland en dezelfde of volgende werkdag verzonden. Voor sommige minder vaak verkochte tablets worden de assemblage in het Verenigd Koninkrijk gedaan en is de levertijd ongeveer 5-7 werkdagen. Dat geldt ook voor de opties pin-hole-power, audio-port, rear-camera exposure en Tilt.