Bouncepad Flex flexibele iPad standaard

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V11033
€ 272,25 € 225,00

De Bouncepad Flex tafelstandaard is het meest verkochte model van Bouncepad.

Deze flexibele iPad standaard Bouncepad Flex is een anti-diefstal iPad standaard met een gooseneck hals. Deze hals kan in alle richtingen worden gebogen om het scherm optimaal te richten. De voedingskabel voor de iPad of Samsung loopt door de schacht waardoor deze niet van buitenaf zichtbaar is. De Bouncepad Flex kan in horizontale en verticale positie worden geplaatst.

De Flex bestaat uit de veilige tablet behuizing voorzien van een slot, met twee sleutels, bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. De afsluitbare tablet houder is verkrijgbaar in wit en zwart.

Wij verkochten dit product o.a. aan: Rabobank

LET OP: de producten van Bouncepad worden na bestelling in de fabriek in het Verengigd Koninkrijk geassembleerd. Houdt in verband met de BREXIT s.v.p. tijdelijk rekening met een langere levertijd tot ongeveer 2 weken.

Product Inquiry
Specificaties

Gewicht

2 kg

Materiaal

Kuntstof cassette met stalen frontframe en stalen poot. 

Wordt geleverd inclusief

Montage handleiding

Bovenmontage materialen

Ondermontage materialen

Op aanvraag datasheet beschikbaar

Bouncepad Flex flexibele iPad standaard
Bouncepad Flex flexibele iPad standaard Bouncepad Flex flexibele iPad standaard Bouncepad Flex flexibele iPad standaard Bouncepad Flex flexibele iPad standaard Bouncepad Flex flexibele iPad standaard Bouncepad Flex flexibele iPad standaard Bouncepad Flex flexibele iPad standaard Bouncepad Flex flexibele iPad standaard Bouncepad Flex flexibele iPad standaard
Product informatie

Gooseneck

De Bouncepad Flex is een flexibele iPad en tablet standaard, ook wel gooseneck genoemd. De Flex bestaat uit een anti-diefstal iPad / tablet behuizing met een flexibele gooseneck arm. Daarmee is de tablet in elke gewenste stand te plaatsen voor optimaal bedieningsgemak, ook voor lange of juist korte personen.

Gemaakt voor intensief gebruikt

De Bouncepad tablet houder is ontworpen voor intensief gebruik en bestaat uit een stevige kunststof behuizing met een metalen afdekplaat die vergrendeld wordt met het ingebouwde slot. De iPad of tablet wordt daarmee beschermd tegen diefstal en beschadiging. De flexibele arm is gemaakt van dik metaal en voelt daarom zeer robuust aan. Deze flexibele iPad standaard kan tegen een stootje en is prima geschikt voor professionele en commerciële toepassingen.

De keuze voor een flexibele tablet standaard is daarom ook bijzonder praktisch, de standaard voldoet in vrijwel alle gevallen en wordt dan ook regelmatig gebruikt voor bijvoorbeeld bankkantoren (Rabobank), winkels en op displays en beursstands. Daarnaast valt hij op door het unieke design en de fraaie afwerking, beiden kenmerkend voor de producten van Bouncepad.

Kabel onzichtbaar

De kabel van de iPad of tablet loopt door de gooseneck arm en verdwijnt in de tafel of balie waarop deze wordt gemonteerd. Op deze manier is de kabel onzichtbaar terwijl de tablet toch continue van stroom wordt voorzien. De Bouncepad Flex wordt geleverd inclusief twee sleutels, een montagehandleiding, bevestigingsmateriaal voor montage van onderaf (draadeinden en vleugelmoeren), bevestigingsmateriaal voor montage van bovenaf (bevestigingsplaatje en schroeven).

De Bouncepad Flex is verkrijgbaar voor een groot aantal 7 en 10 inch tablets waaronder de iPad 9.7-inch modellen, iPad mini, Samsung Galaxy TAB, Galaxy Note en Microsoft Surface. De Bouncepad Flex is voor iPad 9.7-inch tablets direct uit voorraad leverbaar is wit en zwart.

LET OP: De Bouncepad flexibele iPad standaard is niet geschikt voor montage aan de wand.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bouncepad Flex flexibele iPad standaard
Waardering