iPad 2021 9e generatie 10.2-inch 64GB Wi-Fi - spacegrijs

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
31017
€ 395,00 € 326,45

Deze Apple iPad 9e generatie 2021 heeft een snellere processor dan zijn voorganger, waardoor je sneller door apps en menu's heen navigeert. Het 10.2-inch retinascherm heeft een beeldverhouding van 4:3 is bijzonder helder waardoor het scherm altijd goed afleesbaar is ook met veel omgevingslicht.

Voor zakelijk gebruik adviseren wij een Apple tablet omdat deze bewezen storingsvrij zijn, ook bij zeer intensief zakelijk gebruik.

Stel een product vraag
Specificaties

Apple iPad 2021 9e generatie 10.2-inch

 • Scherm: 0,2-inch Retina-display met True Tone en een resolutie van 2160 x 1620 pixels.
 • Processor: A13 Bionic-chip van Apple met 64-bits architectuur en Neural Engine.
 • Camera's: 8-megapixel camera aan de achterzijde met autofocus en HDR voor foto's en 1080p HD-video-opname. 12-megapixel Ultra Wide-camera aan de voorzijde met Center Stage en 1080p HD-video-opname.
 • Touch ID: In de thuisknop voor veilige authenticatie en Apple Pay.
 • Audio: Stereospeakers en ondersteuning voor Dolby Atmos.
 • Connectiviteit: WiFi 6 (802.11ax), Bluetooth 4.2, optionele Gigabit-class LTE, Nano-SIM of eSIM.
 • Opslagruimte: 64 GB of 256 GB.
 • Besturingssysteem: iPadOS 16.
 • Batterijduur: Tot 10 uur internetten via WiFi of video afspelen.
 • Afmetingen: 250,6 mm x 174,1 mm x 7,5 mm.
 • Gewicht (Wifi-versie): 483 gram.
Apple iPad 10.2-inch spacegrijs
Apple iPad 10.2-inch spacegrijs Apple iPad 10.2-inch zilver
Product informatie

Apple iPad 9e generatie 10,2-inch (2021) met Retina Display

Het Retina Display van de iPad 9e generatie is een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Apple iPad 2021. Met een schermgrootte van 10,2 inch en een resolutie van 2160 x 1620 pixels, biedt het Retina Display van de iPad 9e generatie een heldere en scherpe weergave van tekst, afbeeldingen en video's.

Dankzij de True Tone-technologie past het scherm zich automatisch aan aan de omgevingslichtomstandigheden, waardoor het beeld er altijd natuurlijk en aangenaam uitziet voor je ogen. Het Retina Display is ook voorzien van een brede kleurweergave, wat zorgt voor levensechte kleuren en een meeslepende kijkervaring.

Het Retina Display van de iPad 9e generatie is niet alleen geweldig voor het bekijken van media, maar ook voor het werken met productiviteitstoepassingen. Het biedt een hoge resolutie voor een scherp en duidelijk beeld, terwijl het grote scherm genoeg ruimte biedt om verschillende taken tegelijk uit te voeren.

Camera's

De iPad 9e generatie beschikt over een indrukwekkende 8-megapixel camera aan de achterkant en een 12-megapixel Ultra Wide-camera aan de voorkant, waardoor het een krachtige en veelzijdige tool is voor het vastleggen van beelden en het maken van video's.

De 8-megapixel camera aan de achterkant heeft een diafragma van f/2.4 en een 5-elementenlens, wat zorgt voor heldere en scherpe beelden met een uitstekende kleurweergave. Daarnaast maakt Smart HDR-functie het mogelijk om beelden vast te leggen met een groter dynamisch bereik, wat resulteert in een meer realistische en gedetailleerde weergave van de scène.

De camera aan de voorkant van de iPad 9e generatie is een Ultra Wide-camera met een resolutie van 12 megapixels en een diafragma van f/2.4. Het heeft een gezichtsveld van 122 graden, waardoor het ideaal is voor het maken van selfies en groepsfoto's. Daarnaast biedt de camera aan de voorkant de mogelijkheid om video's op te nemen in 1080p HD of zelfs in 4K-resolutie voor een verbluffende videokwaliteit.

Beide camera's van de iPad 9e generatie ondersteunen ook verschillende geavanceerde functies, zoals de Night mode, die het mogelijk maakt om heldere en duidelijke foto's te maken, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Daarnaast is er ook een Time-Lapse-modus, die het mogelijk maakt om langzame en bewegende beelden vast te leggen en te converteren naar een versnelde video.

iPad voor zakelijk en professioneel gebruik

De iPad 9e generatie van Apple is een krachtige en veelzijdige tablet die geschikt is voor verschillende zakelijke, professionele en commerciële toepassingen. De tablet wordt aangedreven door de A13 Bionic-chip van Apple, wat zorgt voor snelle en responsieve prestaties, zelfs bij het werken met veeleisende toepassingen en multitasking.

Het 10,2-inch Retina-display van de iPad 9e generatie biedt voldoende ruimte om productiviteits-apps, spreadsheets en andere zakelijke toepassingen te gebruiken. Het biedt ook een hoge resolutie en heldere kleuren, waardoor het ideaal is voor het bekijken van presentaties en video's.

De iPad 9e generatie is compatibel met de Apple Pencil, waardoor het mogelijk is om nauwkeurige tekeningen en notities te maken en te annoteren op documenten en presentaties. De camera's van de iPad 9e generatie zijn geschikt voor het maken van kwalitatieve foto's en video's, wat handig kan zijn voor bijvoorbeeld het vastleggen van visuele notities of het maken van productfoto's.

Daarnaast ondersteunt de iPad 9e generatie een groot aantal zakelijke en productiviteits-apps, waaronder Microsoft Office, Google Workspace en verschillende zakelijke apps voor specifieke branches.