Bouncepad Desk iPad kiosk

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V11001
€ 211,75 € 175,00

De Bouncepad Desk tablet en iPad kiosk wordt laag op een horizontaal oppervlak zoals een tafel of balie geplaatst en biedt een fraaie en veilige afwerking voor uw tablet. Uw content wordt gepresenteerd onder een hoek die gemakkelijke interactie voor de gebruikers biedt. De Bouncepad Desk tablet behuizing voor iPad is uit voorraad leverbaar in wit en zwart. 

Tabletpro leverde de Bouncepad Desk aan onder meer de volgende klanten: Carglass, Praxis, de Bijenkorf, de Telegraaf en Miele.

LET OP: de producten van Bouncepad worden na bestelling in de fabriek in het Verengigd Koninkrijk geassembleerd. Houdt in verband met de BREXIT s.v.p. tijdelijk rekening met een langere levertijd tot ongeveer 2 weken.

Product Inquiry
Specificaties

Gewicht

2 kg

Materiaal

Kunststof cassette met stalen frontframe en stalen poot. 

Wordt geleverd inclusief

Montage handleiding

Bovenmontage materialen

Ondermontage materialen

Op aanvraag datasheet beschikbaar

Bouncepad Desk iPad kiosk
Bouncepad Desk iPad kiosk Bouncepad Desk iPad kiosk Bouncepad Desk iPad kiosk Bouncepad Desk iPad kiosk Bouncepad Desk iPad kiosk Bouncepad Desk iPad kiosk Bouncepad Desk iPad kiosk Bouncepad Desk iPad kiosk Bouncepad Desk iPad kiosk
Product informatie

Professionele iPad kiosk

De Bouncepad Desk is een professionele iPad en tablet kiosk met een vaste basis voor montage op een vlakke, horizontale ondergrond zoals een leestafel, bureau, balie of bar. De hellingshoek van de houder is 30 graden en het design nodigt uit tot interactie. De Bouncepad iPad kiosk is daarom zeer geschikt voor multichannel en omnichannel, Point-of-Sale, loyalty systemen en andere commerciële toepassingen.

Onderscheidend design

Model Desk is de meest verkochte uitvoering in de Bouncepad range en wordt veelvuldig gebruikt in winkels, warenhuizen, op vliegvelden en andere openbare plaatsen. In tegenstelling tot andere iPad en tablet kiosk die vaak uitsluitend praktisch zijn, staat bij Bouncepad de vormgeving en gebruiksvriendelijkheid voorop. Het is daarom niet verwonderlijk dat vooraanstaande merken juist voor dit product kiezen. Deze iPad en tablet kiosk is onder andere te vinden op Heathrow Airport, nieuwe vestigingen van Praxis, Carglass, en Rabobank, de Bijenkorf, flagship stores van Tommy Hillfiger en Ralph Lauren en bij talloze andere toonaangevende bedrijven. Ook interieurdesigners en standbouwbedrijven passen de Bouncepad Desk vaak toe in hun ontwerp.

Onzichtbare USB kabel

De USB voedingskabel voor de iPad of tablet loopt door de hals waardoor deze niet van buitenaf zichtbaar is. De iPad / tablet kiosk kan in horizontale en verticale positie worden geplaatst. De houder wordt geleverd met twee veiligheidssleutels waardoor de iPad of tablet zo goed mogelijk beschermd wordt tegen diefstal en vandalisme. De voet van de iPad houder wordt van onderaf gemonteerd met de meegeleverde draadeinden en vleugelmoeren of van bovenaf met het meegeleverde bevestigingsplaatje en schroeven. 

TIP: de Bouncepad Desk is identiek aan de Bouncepad Wallmount waardoor de iPad houder ook geschikt is voor bevestiging aan de muur.

Opties

Bouncepad ipad houder met roterende voet iPad houder portrait landscape switch iPad houder kantelbaar
Rotate Switch Tilt

Rotate:De rotate optie is tussenstuk maakt de voet draaibaar waardoor de houder bijvoorbeeld naar iemand aan de andere kant van de tafel gedraaid kan worden.

Switch
: De switch optie is een tussenstuk tussen de voet en de tablet behuizing die het mogelijk maakt te switchen tussen landscape (liggende weergave) en portrait (staande weergave).

Tilt: De tilt optie is een tussenstuk tussen de voet en de tablet behuizing die het mogelijk maakt de behuizing 36 graden te kantelen (18 graden naar boven en 18 graden naar onder) om de meest ideale kijkhoek te kiezen en eventuele reflecties van verlichting te voorkomen.

Voor een goede werking kunnen de opties beter niet gecombineerd worden.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bouncepad Desk iPad kiosk
Waardering