Bouncepad Static 60 iPad kiosk

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V11017
€ 211,75 € 175,00

De Bouncepad Static 60° is een professionele, interactieve tablet standaard voor commercieel gebruik. Geschikt voor plaatsing op nabije ooghoogte in bijvoorbeeld een bibiliotheek, museum, horeca of winkel.

Wij verkochten dit product o.a. aan: Bugaboo, Carglass en Display Expo. 

LET OP: de producten van Bouncepad worden na bestelling in de fabriek in het Verengigd Koninkrijk geassembleerd. Houdt in verband met de BREXIT s.v.p. tijdelijk rekening met een langere levertijd tot ongeveer 2 weken.

Product Inquiry
Specificaties

Gewicht

2 kg

Materiaal

Kunststof cassette met stalen frontframe en stalen poot. 

Wordt geleverd inclusief

Montage handleiding

Bovenmontage materialen

Ondermontage materialen

Op aanvraag datasheet beschikbaar

Bouncepad Static 60 iPad kiosk
Bouncepad Static 60 iPad kiosk Bouncepad Static 60 iPad kiosk Bouncepad Static 60 iPad kiosk Bouncepad Static 60 iPad kiosk Bouncepad Static 60 iPad kiosk Bouncepad Static 60 iPad kiosk Bouncepad Static 60 iPad kiosk Bouncepad Static 60 iPad kiosk Bouncepad Static 60 iPad kiosk Bouncepad Static 60 iPad kiosk Bouncepad Static 60 iPad kiosk Bouncepad Static 60 iPad kiosk
Product informatie

Interactieve tablet Kiosk

De Bouncepad Static 60 is een professionele iPad en tablet kiosk met een vaste basis voor montage op een vlakke, horizontale ondergrond zoals een leestafel, bureau, balie of hoge bar. De hellingshoek van de houder is 60 graden waardoor uw iPad of tablet iets schuin naar achteren is gekanteld.

Een Bouncepad iPad kiosk is ontworpen om interactie te creëren. Vormgeving en gebruiksvriendelijkheid staan bij het ontwerpen voorop. Het is daarom niet verwonderlijk dat grote namen voor deze iPad standaard hebben gekozen. Maar ook interieurdesigners en standbouwbedrijven plaatsen een Bouncepad vaak in hun ontwerp.

Verborgen lightning of USB kabel

De voedingskabel voor de iPad loopt door de hals waardoor deze niet van buitenaf zichtbaar is. De iPad / tablet houder kan in horizontale en verticale positie worden geplaatst. De Static 60 wordt geleverd inclusief twee veiligheidssleutels en montage materialen.

TIP: de Bouncepad Static 60 is identiek aan de Bouncepad Branch waardoor deze houder ook geschikt is voor bevestiging aan de muur.

Opties

Rotate Switch Tilt


Rotate
:De rotate optie is tussenstuk maakt de voet draaibaar waardoor de houder bijvoorbeeld naar iemand aan de andere kant van de tafel gedraaid kan worden.

Switch
: De switch optie is een tussenstuk tussen de voet en de tablet behuizing die het mogelijk maakt te switchen tussen landscape (liggende weergave) en portrait (staande weergave).

Tilt: De tilt optie is een tussenstuk tussen de voet en de tablet behuizing die het mogelijk maakt de behuizing 36 graden te kantelen (18 graden naar boven en 18 graden naar onder) om de meest ideale kijkhoek te kiezen en eventuele reflecties van verlichting te voorkomen.

Voor een goede werking kunnen de opties beter niet gecombineerd worden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bouncepad Static 60 iPad kiosk
Waardering