Tabdoq kiosk voor iPad Pro 12.9-inch landscape

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15027
€ 180,29 € 149,00

Landscape georiënteerde iPad Pro 12.9-inch iPad tafelstandaard. Deze met sleutel afsluitbare iPad Pro standaard is zeer geschikt voor de presentatie van uw bedrijf, merk of productinformatie. 

Voor iPad Pro 12.9 - 1e en 2e generatie - niet passend voor 3e generatie (model 2018)

Combinatie voordeel:
 • Tabdoq kiosk voor iPad Pro 12.9-inch landscape
  +
  Lightning kabel met haakse connector

  Prijs: € 168,00

  Korting: € 5,00

  Totaal: € 163,00

Product Inquiry
Specificaties

Afmetingen

 • Hoogte 27 cm
 • Breedte 38,5 cm
 • Diepte 22 cm

Wordt geleverd inclusief:

 • 3 draadbegeleiders
 • Antislip viltjes
 • 2 beveiligingssleutels

Materiaal

Staal met poedercoating

Gewicht

3 kg

Tabdoq iPad Pro 12.9-inch kiosk - zwart
Tabdoq iPad Pro 12.9-inch kiosk - zwart Tabdoq kiosk voor iPad Pro 12.9-inch landscape Tabdoq iPad Pro 12.9-inch kiosk - zwart Tabdoq iPad Pro 12.9-inch kiosk - wit Tabdoq iPad Pro 12.9-inch kiosk - wit
Product informatie

Deze Point-of-Sale iPad Kiosk van Tabdoq voor iPad Pro 12.9-inch is ontworpen om het beste uit uw investering te halen. De iPad kiosk is ontworpen voor Point-of-Sale toepassingen in bijv. een winkel, showroom of boetiek. De houder kenmerkt zich door een mooie afwerking waarbij goed is nagedacht over de eisen van professionele gebruikers en is voorzien van een sleutelslot waardoor uw iPad beveiligd is én gemakkelijk uit de standaard te halen is.

Landscape iPad Kiosk

De kiosk van Tabdoq bestaat uit een metalen frame afgewerkt met hoogwaardige poedercoating. Uw iPad Pro 12.9-inch ligt veilig tegen diefstal in het afsluitbare frame. De iPad standaard kan aan een balie of tafel vastgezet worden door de daarvoor aangebrachte bevestigingspunten.

De iPad tafelkiosk is verkrijgbaar in het zwart en wit. U kunt kiezen uit een frontplaat mét uitsparingen voor Home button en camera of een frontplaat zonder uitsparingen als u niet wilt dat gebruikers uw applicatie verlaten.

Tabdoq serie

De Tabdoq POS kiosk voor iPad Pro 12.9-inch ook verkrijgbaar in portrait model en als vloerstandaard. De iPad Pro 12.9-inch tafelstandaard is verkrijgbaar in wit en donkergrijs en een frontplaat met of zonder uitsparingen. Uw iPad Pro 12.9-inch ligt veilig afgesloen met een sleutelslot. 

Andere modellen uit de Tabdoq standaards zijn de Tabdoq tafelstandaard voor iPad, Tabdoq tafelstandaard Samsung, Tabdoq vloerstandaard iPad, Tabdoq vloerstandaard Samsung, Tabdoq vloerstandaard iPad Pro Portrait en Tabdoq vloerstandaard iPad Pro landscape.

Personaliseren?

Op projectbasis is deze iPad Pro standaard, en alle andere Tabdoq modellen, verkrijgbaar in meerdere RAL kleuren. Heeft u hierover vragen? Neem gerust contact met ons op!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tabdoq kiosk voor iPad Pro 12.9-inch landscape
Waardering