Bouncepad Flip iPad kiosk voor POS

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V11073
€ 272,25 € 225,00

De Bouncepad Flip is speciaal ontwikkeld voor POS toepassingen en ideaal als iPad of tablet kassa systeem. De Bouncepad Flip is gemakkelijk te bedienen; het scherm kan gemakkelijk gekanteld worden voor degene aan de andere kant van de balie of toonbank

LET OP: de producten van Bouncepad worden na bestelling in de fabriek in het Verengigd Koninkrijk geassembleerd. Houdt in verband met de BREXIT s.v.p. tijdelijk rekening met een langere levertijd tot ongeveer 2 weken.

Product Inquiry
Specificaties

Gewicht

2 kg

Materiaal

Kunststof cassette met stalen frontframe en stalen poot. 

Wordt geleverd inclusief

Montage handleiding

Draadbegeleider

Antislip filtjes

Op aanvraag datasheet beschikbaar

Bouncepad Flip iPad kiosk voor POS
Bouncepad Flip iPad kiosk voor POS Bouncepad Flip iPad kiosk voor POS Bouncepad Flip iPad kiosk voor POS
Product informatie

iPad Kiosk Kantelbare Bouncepad Flip

Met de Bouncepad Flip tafelstandaard kan uw iPad of tablet met een eenvoudige beweging worden gekanteld naar degene aan de andere kant van de balie of toonbank. De bewegingssensor in de iPad detecteert deze beweging en draait onmiddelijk het scherm 180 graden zodat het scherm afleesbaar is voor de klant. Mits ondersteund door de leverancier van uw kassa app kan het draaien van het scherm tevens een trigger zijn voor de software om een ander scherm te laten zien, bijvoorbeeld met het te betalen bedrag. Op die manier kan de klant bij het betalen eenvoudig meekijken of de juiste producten zijn aangeslagen. Zodra de Bouncepad weer terug wordt 'geflipt' naar de kant van de medewerker verschijnt dan weer het normale invoerscherm.

iPad Kassa

De Bouncepad Flip is ontworpen voor Point-Of-Sale (POS) toepassingen en zeer geschikt om gebruikte te worden als iPad of tabletkassa systeem. Leveranciers van kassa software als Cashr van Reeleezee, Clovertwo, Sweebr en Lightspeed bieden een laagdrempelige kassa applicatie in de cloud. Met name kleine winkeliers en ondernemers in de horeca verkiezen steeds vaker een iPad / tablet kassasysteem boven een traditioneel kassasysteem. Speciaal voor deze doelgroep is de Bouncepad Flip ontwikkeld. 

Robuust

De producten van Bouncepad zijn gemaakt voor professioneel gebruik en kunnen dan ook tegen een stootje. De Bouncepad iPad kassa bestaat uit een stevige metalen basis, een metalen verbinding met de kuststof behuizing en een metalen frontplaat die via het ingebouwde slot aan de achterzijde wordt vastgezet. De Flip beschermt daarmee tegen diefstal en beschadigen en staat ook z'n mannetje bij intensief gebruik. De kabel kan via de zijkant of de onderzijde van de basis worden weggewerkt zodat de iPad of tablet continue wordt bijgeladen zonder dat u last heeft van hinderlijke kabels. De Bouncepad Flip is de ideale basis van uw iPad kassa systeem.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bouncepad Flip iPad kiosk voor POS
Waardering