WindFall Wall Mount voor iPad Pro 12.9-inch

Voorraad: Direct leverbaar
€ 228,69 € 189,00

Veilige en stijlvolle wandhouder voor de 12,9-inch iPad Pro. Deze commerciële wandhouder is ideaal voor gebruik in bijv. kantoorpanden, scholen en ziekenhuizen. Dit model is uit te breiden met een Power-over-Ethernet (PoE) splitter, zo kan de wandhouder aangesloten worden op een CAT kabel (met switch/injector) en kan de iPad over een grote afstand gevoed worden.

Voor iPad Pro 12.9 - 1e en 2e generatie - niet passend voor 3e generatie (model 2018)

Product Inquiry
Specificaties

Wordt geleverd inclusief

  • Montage gereedschap
  • Vier schroefdoppen
  • Gipswand pluggen

 Afmetingen iPad Mini muurhouder

  • Lengte: 36,5 cm
  • Dikte: 2.5 cm
  • Hoogte: 24,5 cm

Gewicht

1,5 kg

Materiaal

Gepoedercoat staal

iPad wandhouder voor iPad Pro 12.9-inch - WindFall Wall Mount
iPad wandhouder voor iPad Pro 12.9-inch - WindFall Wall Mount iPad wandhouder voor iPad Pro 12.9-inch - WindFall Wall Mount iPad wandhouder voor iPad Pro 12.9-inch - WindFall Wall Mount iPad wandhouder voor iPad Pro 12.9-inch - WindFall Wall Mount iPad wandhouder voor iPad Pro 12.9-inch - WindFall Wall Mount met Power over Ethernet iPad wandhouder voor iPad Pro 12.9-inch - WindFall Wall Mount iPad wandhouder voor iPad Pro 12.9-inch - WindFall Wall Mount met power over ethernet WindFall Wall Mount voor iPad Pro 12.9-inch iPad wandhouder voor iPad Pro 12.9-inch - WindFall Wall Mount iPad wandhouder voor iPad Pro 12.9-inch kantoor iPad wandhouder voor iPad Pro 12.9-inch interieur iPad wandhouder voor iPad Pro 12.9-inch kantoorgebouw iPad wandhouder voor iPad Pro 12.9-inch design
Product informatie

Veilige en stijlvolle wandhouder voor de 12,9-inch iPad Pro. Deze commerciële wandhouder is ideaal voor gebruik in bijv. kantoorpanden, scholen en ziekenhuizen.

Haal alles uit uw iPad Pro 12.9-inch

De wandhouder is zo ontworpen om het beste uit uw iPad Pro 12.9-inch te halen. Het stalen frame met fijne poedercoating is niet alleen zeer stijlvol ook zeer betrouwbaar en ontworpen voor implementatie in commerciële ruimtes. Aan de achterzijde is ruimte gehouden voor constante luchtstroom, zo kunt u uw applicaties dag en nacht laten draaien zonder dat uw iPad oververhit raakt.

iPad Pro 12.9-inch muurhouder

Deze iPad Pro 12.9-inch muurhouder is gemakkelijk te monteren. Er zit een gat in de houder speciaal voor uw ethernetkabel en hoeft maar met twee schroefgaten vastgezet te worden aan een wand of muur. Het is ook mogelijk de wandhouder over een inbouwdoos te monteren of op een VESA-arm.

Power-over-Ethernet iPadhouder

De WindFall Wallmount muurhouder kan uitgebreid worden met een PoE splitter. Met een CAT kabel aangesloten op een switch met POE of met gebruik van een POE injector kunt u verbinding maken met elk 802.3af netwerk.

De WindFall wallmount in combinatie met een Power-over-Ethernet splitter een handige keuze om stroom aan te leveren over grote afstanden zoals in kantoorpanden, scholen en ziekenhuizen.

Heckler Design

Minimalistisch, hufterproof en stijlvol. Deze wandhouder van WindFall is speciaal ontworpen voor implementatie in zakelijke ruimtes. Het is gemaakt van sterk staal met een fijne structuur poedercoating. Het frame is zo ontworpen dat vingerafdrukken niet zichtbaar zijn en het onopvallend te implementeren is in elke commerciële ruimte.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WindFall Wall Mount voor iPad Pro 12.9-inch
Waardering