WindFall Wall mount voor iPad Mini

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V13065
€ 180,29 € 149,00

Deze WindFall muurhouder is stijlvol en minimalistisch. Maar zijn grootste kracht zit hem in zijn installatiegemak. Ideaal voor home domotica, bewakingscamera scherm of als muziekbesturing.

Dit model is uit te breiden met een Power-over-Ethernet (PoE) splitter, zo kan de iPadmuurhouder aangesloten worden op een CAT kabel (met switch/injector) en kan de iPad over een grote afstand gevoed worden.

Let op: de Power-over-Ethernet Splitter is alleen voor de stroomvoorziening, niet voor data

Stel een product vraag
Specificaties

Wordt geleverd inclusief

  • Montage gereedschap
  • Vier schroefdoppen
  • Gipswand pluggen

 Afmetingen iPad Mini muurhouder

  • Lengte: 26.42 cm
  • Dikte: 2.5 cm
  • Hoogte: 16.13 cm

Gewicht

0,5 kg

Materiaal

Gepoedercoat staal

iPad mini wandhouder - WindFall Wall Mount zwart
iPad mini wandhouder - WindFall Wall Mount zwart iPad mini wandhouder - WindFall Wall Mount wit iPad mini wandhouder - WindFall Wall Mount iPad mini wandhouder - WindFall Wall Mount beveiliging iPad mini wandhouder met poe splitter iPad mini wandhouder met poe splitter iPad mini wandhouder met poe splitter iPad mini wandhouder luchtcirculatie iPad mini wandhouder voor domotica - Apple Homekit iPad mini wandhouder iPad mini wandhouder iPad mini wandhouder voor Apple Homekit
Product informatie

Deze WindFall Wall mount iPadmuurhouder van Heckler Design voor iPad Mini zorgt voor grote installatiegemak en ziet er zeer stijlvol uit door zijn minimalistische uitstraling.

Compatibel met iPad Mini 1, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 en iPad mini 5.

iPad Muurhouder

Plaats nu uw iPad mini stevig én in stijl aan uw muur. Deze iPad muurhouder van WindFall biedt diefstalbescherming door zijn kwaliteit en sabotagebestendige montage.

WindFall Wall Mount iPadmuurhouders zijn perfect voor home domotica, beveiligingscamera’s of als nieuwspresentatiescherm. Combineer de muurhouder met een PoE Splitter (apart verkrijgbaar) als u deze wilt aansluiten aan een CAT kabel en Power-over-Ethernet (PoE) wilt gebruiken.

Be cool and Stay cool

Om uw iPad Mini gekoeld te houden is de WindFall muurhouder zo ontworpen dat er achter de iPad een constante luchtstroom is. Dit om oververhitting te voorkomen, zo kunt u uw applicaties dag en nacht laten draaien op uw iPad Mini zonder schade.

Muurhouder met Power-over-Ethernet

Deze Heckler WindFall muurhouder kan uitgebreid worden met een PoE Splitter. Via een CAT kabel aangesloten op een switch met POE of door gebruikmaking van een PoE injector kan de stroomvoorziening eenvoudig, veilig en over een grote afstand aangevoerd worden. De PoE adapter in het frame wordt uitsluitend gebruikt voor power, voor data is WiFi nodig.

Snelle montage

U hoeft niet uw hele muur open te halen om de houder te monteren. U kunt snel en veilig uw iPad Mini monteren met slechts twee schroefgaten en eventueel een extra gat voor de Ethernetkabel. Daarnaast is het achterframe voorzien van de juiste gaten op de juiste plaatsen om gewenst installaties te kunnen doen.

Groot voordeel van dit frame is dat knoppen toegankelijk blijven. Ondanks de veilige metalen constructie blijft u toegang houden tot de front camera, volumeknop, aan-uit schakelaar en homebutton. Én toch zijn alle kabels netjes weggewerkt en uit het zicht.

Heckler Design

De WindFall Wall mount iPad Mini houder is speciaal ontworpen voor professioneel, commercieel gebruik. Het frame is gemaakt van dik, lasergesneden staal afgewerkt met een fijne structuur poedercoating. Hierdoor kan uw frame jaren consistent gebruikt worden.