WindFall Stand voor iPad Air 2019 10.5-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V13138
€ 143,99 € 119,00

Zet uw krachtige iPad Air 2019 nu veilig en stijlvol aan het werk! De WindFall Stand voor iPad Air 2019 is de perfecte moderne iPad houder voor uw bedrijf en kan worden ingezet als mobiel verkooppunt en andere point-of-sale toepassingen. Ook geschikt voor iPad Pro 10.5 (2017).

Combinatie voordeel:
 • WindFall Stand voor iPad Air 2019 10.5-inch
  +
  Kensington MicroSaver kabelslot

  Prijs: € 148,00

  Korting: € 9,00

  Totaal: € 139,00

Product Inquiry
Specificaties

Compatibiliteit

Apple iPad Pro 10.5-inch
Apple iPad Air 2019

Afmetingen

 • Hoogte 25 cm
 • Diepte 15 cm
 • Breedte 20,5 cm

Gewicht

1,2 kg

Materiaal

Gepoedercoat staal

Wordt geleverd inclusief

 • 4 anti-slip viltjes
 • 4 gladde viltjes
 • montage materiaal
 • 4 schroefdopjes
WindFall POS standaard voor iPad Pro 10.5-inch zwart-grijs
WindFall POS standaard voor iPad Pro 10.5-inch zwart-grijs WindFall POS standaard voor iPad Pro 10.5-inch grijs-wit WindFall POS standaard voor iPad Pro 10.5-inch WindFall POS standaard voor iPad Pro 10.5-inch WindFall professionele standaard voor iPad Pro 10.5-inch WindFall professionele standaard met draaischijf voor iPad Pro 10.5-inch WindFall professionele standaard voor iPad Pro 10.5-inch met Kensington Clicksafe kabelslot WindFall professionele standaard voor iPad Pro 10.5-inch WindFall professionele standaard voor iPad Pro 10.5-inch
Product informatie

De WindFall Stand voor iPad Air 2019 10.5-inch is de perfecte moderne standaard voor uw bedrijf. Gebruik uw iPad Air 2019 als mobiel verkooppunt, als incheckpunt of voor andere zakelijke toepassingen.

iPad standaard voor iPad Air 2019

Het grootste voordeel van deze iPad houder is dat het afrekenproces voor zowel uw klanten áls voor uw medewerkers een aangename, gedeelde ervaring wordt. U vindt deze standaard niet voor niets bij steeds meer restaurants en winkels ter ondersteuning van het POS proces. Ook is deze stijlvolle iPadstandaards zeer geschikt voor het presenteren van uw digitale informatie of als iPad standaard op een beurs of evenement.

100% functionaliteit

Uniek aan de WindFall houders in tegenstelling tot andere iPad standaards is dat alle knoppen toegankelijk blijven. Plaatst u uw iPad Air 2019 in deze standaard en uw iPad ligt beveiligd, maar niet afgesloten. Bij de WindFall stand voor iPad Air 2019 blijft elke camera, knop, schakelaar, luidspreker en poort toegankelijk en functioneel. Zo kunt u 100% functionaliteit uit uw iPad halen op een beveiligde wijze.

Draaibare iPad standaard

De standaard is voorzien van diefstal belemmerende schroeven en gemaakt van dik staal met fijne poedercoating. Deze stijlvolle 10.5-inch tafelstandaard wordt geleverd met zowel glijdopjes en anti-slip dopjes. Breidt uw set uit met een WindFall draaischrijf. Met de WindFall draaischijf kunt u uw WindFall stand monteren op vrijwel elke vlak oppervlak. U kunt er voor kiezen om het draaiplateau aan twee zijde vast te plakken; aan uw balie of bureau én aan de stand. Zo zit de iPad standaard vast aan de tafel zonder het boren van gaten. U kunt ook één zijde van de de non-slip schuimlaag gebruiken, zo creëert u een draaibare iPad standaard.

Monteer overal, veilig

Uitbreidingsmogelijkheden: WindFall iPad standaards zijn compatibel met PivotTack, Kensington microsaver kabelslot en Kensington Clicksafe kabelslot. Met dit breed scala aan montagemogelijkheden heeft u de mogelijkheid uw Windfall iPad standaard overal veilig te monteren. Een PivotTack is ideaal om draaigelegenheid te behouden op uw bureau. Een Kensington kabelslot geeft uw stand zowel bewegingsveiligheid als beveiliging.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WindFall Stand voor iPad Air 2019 10.5-inch
Waardering