WindFall stand voor iPad Mini

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V13053
€ 105,00 € 86,78

De WindFall stand van Heckler Design is een stijlvolle én gebruiksvriendelijke iPad tafelstandaard voor uw iPad Mini. Zeer geschikt voor gebruik in horeca, winkels, showrooms of andere commerciële ruimtes. Zowel te gebruiken als informatiedisplay als kassasysteem.

Compatibel met iPad Mini 1, iPad Mini 2, iPad Mini 3 en iPad Mini 4. 

Combinatie voordeel:
 • WindFall stand voor iPad Mini
  +
  Kensington MicroSaver kabelslot

  Prijs: € 115,78

  Korting: € 9,00

  Totaal: € 106,78

Product Inquiry
Specificaties

Afmetingen

 • Lengte 20 cm
 • Diepte 11,4 cm
 • Hoogte 13 cm

Wordt geleverd inclusief:

 • Montage gereedschap
 • Vier schroefdoppen
 • Vier wrijvingsvoeten
 • Vier glijdende voeten

Materiaal

Gepoedercoat staal 

WindFall stand voor iPad mini - zwartgrijs
WindFall stand voor iPad mini - zwartgrijs WindFall stand voor iPad mini - zwartgrijs WindFall stand voor iPad mini WindFall stand voor iPad mini WindFall stand voor iPad mini WindFall stand voor iPad mini WindFall stand voor iPad mini
Product informatie

Stijlvolle, minimalistische tafelstandaard voor iPad Mini 1 - 4

iPad mini tafelstandaard

Onderschat de kracht van een iPad Mini niet, zeker niet in combinatie met een WindFall stand. Een iPad Mini stand past in elke locatie, elk scenario en in elk interieur. Een WindFall stand maakt in een handomdraai een stijlvolle Point-of-Sale ervaring voor uw klanten én uw medewerkers. Het minimalistische design van de WindFall iPad stand haalt alles uit uw iPad mini en behoudt volledige gebruiksgemak.

Beveiligd en toegankelijk

De WindFall iPad stand van Heckler Design is niet alleen stijlvol en minimalistisch maar ook zeer gebruikersvriendelijk. Plaatst u uw iPad mini in de iPad stand dan blijven alle aansluitingen bereikbaar. De aansluiting voor de voeding- en datakabel, de luidsprekers, de front camera, de rear camera, de audio-uit, volumeknop en de aan-uit schakelaar blijven toegankelijk. Dit terwijl uw iPad toch beveiligd ligt en als u de iPad stand vastzet met een kabelslot zelfs beveiligd tegen diefstal.

Montage mogelijkheden

De iPad stand wordt geleverd inclusief glijdopjes en antislip dopjes. Optioneel kunt u de stand vastzetten met een Kensington kabelslot. Met een kabelslot behoudt u bewegingsvrijheid maar ligt de stand wel beveiligd.

Een andere uitbreidingsmogelijkheid is de stand vastzetten met een Pivot Tack. U creëert dan een draaibare iPad mini stand.

Wilt u liever niet boren, bestel er een draaiplateau bij. Dit plateau kunt u vastplakken aan uw bureau of balie. U kunt er voor kiezen één zijde van de non-slip schuimlaag te plakken of beide zijdes (balie én aan de stand). Een ideale oplossing voor mensen die geen gaten willen boren, maar toch diefstalpreventie willen toepassen.

iPad kassasysteem

Wilt u uw iPad mini in gaan zetten als iPad kassa? De WindFall iPad stand is een solide oplossing voor uw winkel of horecazaak. Zet uw standaard neer op uw balie en plaats een K1 of K2 kassalade en de bonprinter uit het zicht en u creëert een professionele Point-of-Sales ervaring die weinig ruimte inneemt en geen blokkade vormt tussen u en uw klanten.

Heckler Design

WindFall stands zijn tot in detail in stijl ontworpen. Zo zijn er uitsparingen gemaakt voor de lightning kabel zodat deze vastligt aan de achterzijde van de iPad Mini. Aan de achterzijde van de stand kunt u schroefkapjes plaatsen, zodat montage uit het zicht is. Daarnaast is het staal voorzien van een fijne poedercoating. Door de structuur van de poedercoating zijn vingerafdrukken niet zichtbaar en blijft de iPad stand kwaliteit uitstralen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WindFall stand voor iPad Mini
Waardering