WindFall stand portrait voor iPad mini

Voorraad: Direct leverbaar
€ 119,79 € 99,00

De WindFall iPad mini houder voor alle Apple iPad mini's van Heckler Design is met name geschikt als presentatie middel van webpagina's of verticaal georiënteerde applicaties. 

Het sterke metalen frame presenteert informatie in stijl in bijvoorbeeld winkels, horeca of retail.

Combinatie voordeel:
 • WindFall stand portrait voor iPad mini
  +
  Kensington MicroSaver kabelslot

  Prijs: € 128,00

  Korting: € 9,00

  Totaal: € 119,00

Product Inquiry
Specificaties

Afmetingen

 • Lengte 15,75 cm
 • Diepte 12,9 cm
 • Hoogte 20,85 cm

Wordt geleverd inclusief:

 • Montage gereedschap
 • Vier schroefdoppen
 • Vier wrijvingsvoeten
 • Vier glijdende voeten
WindFall stand portrait voor iPad mini zwart grijs
WindFall stand portrait voor iPad mini zwart grijs WindFall stand portrait voor iPad mini grijs wit WindFall stand portrait voor iPad mini WindFall stand portrait voor iPad mini WindFall stand portrait voor iPad mini WindFall stand portrait voor iPad mini
Product informatie

Ondanks zijn kleine omvang kan de iPad Mini een groot verschil maken! De iPad Mini is zeer geschikt voor zakelijk gebruik en kan nu door deze iPad standaard ook in Portrait positie veilig én beveiligd presenteren.

Compatibel met iPad Mini 1, iPad Mini 2, iPad Mini 3 en iPad Mini 4.

iPad mini stand

De WindFall Portrait Stand, gesneden uit massief staal, plaatst de iPad Mini in de perfecte hoek voor narrowcasting, het weergeven van een webpagina of het gebruik van verticaal georiënteerde applicaties. Het design van de WindFall stand is minimalistisch en straalt kracht uit.

Toegankelijk en functioneel

Bij de WindFall stand behoudt u toegang tot alle poorten, camera 's en schakelaars. Maar laat u niet voor de gek houden door zijn eenvoudige uiterlijk. De iPad Mini stand is betrouwbaar en zeer geschikt voor commerciële omgevingen als winkels, horeca, beurzen en retail. Gebruik van home button uitschakelen? Dit kan gemakkelijk software matig.

Veilige tafelstandaard

De WindFall Stand voor iPad mini gemaakt van massief staal, combineert slanke esthetiek met een stevige en veilige constructie. Sabotagebestendige schroeven zorgen ervoor dat uw tablet geen pootjes krijgt.

Veilige balie bevestiging

Een WindFall iPad Mini portrait stand kan op verschillende manieren vastgezet worden.

PivotTack: Wilt u draaivrijheid van uw stand. Gebruik de PivotTack! Een ideale manier om uw stand beveiligd neer te zetten maar gebruiksvriendelijkheid te behouden.

Draaiplateau: Liever niet boren? Bestel een draaiplateau om de stand veilig op uw balie of tafel te plakken. Gebruik voor deze draaischijf het middelste gat voor een eenvoudig draaipunt of gebruik de lange sleuf in de basis om een scharnierpunt en schuivende beweging te realiseren. De draaischijf beschikt over een bevestigingspunt voor een Kensington ClickSafe kabelslot zodat u een ClickSafe kabelslot kunt toevoegen voor extra veiligheid. Als u de draaischijf niet gaat gebruiken kunt u ook kiezen voor het voordeligere Kensington Microsaver kabelslot.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WindFall stand portrait voor iPad mini
Waardering