WindFall iPad stand Tall voor iPad 9.7-inch

Voorraad: Direct leverbaar
€ 168,19 € 139,00

De WindFall Stand Tall is stijlvol en extreem stabiel. Deze hoge iPad standaard is speciaal ontworpen om uw moderne winkel transacties te ondersteunen. De standaard is goed te stijlen tot kassasysteem, maar ook zeer geschikt als digitaal informatiepunt.

LET OP: Dit zijn de laatste exemplaren, alleen nog verkrijgbaar in grijs-wit. Dit product kan niet meer bijbesteld worden.

Product Inquiry
Specificaties

Compatibiliteit

 • iPad 2018
 • iPad 2017v
 • iPad Air I 9.7-inch
 • iPad Air II 9.7-inch
 • iPad Pro 9.7-inch

Afmetingen

 • Diepte: 12 cm
 • Breedte: 27.1 cm
 • Hoogte: 21.6 cm

Gewicht

2 kg

Materiaal

Dik staal met poedercoating

Wordt geleverd inclusief

 • Montage gereedschap
 • Vier wrijving viltjes
 • Vier glijdende viltjes
WindFall stand Tall voor iPad 9.7-inch - zwartgrijs
WindFall stand Tall voor iPad 9.7-inch - zwartgrijs WindFall stand Tall voor iPad 9.7-inch - grijswit WindFall stand Tall voor iPad 9.7-inch WindFall stand Tall voor iPad 9.7-inch WindFall stand Tall voor iPad 9.7-inch met optioneel kabelslot WindFall stand Tall voor iPad 9.7-inch met optionele draaischijf WindFall stand Tall voor iPad 9.7-inch horeca WindFall stand Tall voor iPad 9.7-inch betaalterminal WindFall stand Tall voor iPad 9.7-inch
Product informatie

Een echte upgrade voor uw kassasysteem!

Deze WindFall stand TALL ontworpen door Heckler Design is stijlvol en extreem stabiel. Het frame is 29% dikker dan de traditionele WindFall stands en geschikt voor alle iPad 9.7-inch tablets. De WindFall stand Tall is ontworpen voor intensief Point-Of-Sale gebruik. U presenteert in een handomdraai uw iPad kassa in stijl! Deze hoge iPad standaard geeft uw medewerkers de functionaliteit die ze zoeken en creëert een prettige betalingspunt. Compatibel met iPad Air I, iPad Air II, iPad Pro 9.7-inch, iPad 2017 en iPad 2018.

Veilige iPad POS kassa

De WindFall iPad houder van Heckler Design kan eenvoudig vastgezet worden door te schroeven of met een Pivot Tack (los verkrijgbaar). Een Pivot Tack geeft u de gelegenheid de standaard te draaien terwijl hij beveiligd zit aan de tafel. Zet u de standaard los neer adviseren wij u gebruik te maken van een (optioneel) Kensington Microsaver kabelslot tegen diefstal.

Beveiligd, niet afgesloten

Alle knoppen en aansluitingen van uw iPad blijven bereikbaar in een WindFall stand Tall. Dit in tegenstelling tot vele andere anti-diefstal iPad standaards. De aansluiting voor de voeding- en datakabel, de luidsprekers, front camera, rear camera, audio-uit, volumeknop en aan-uit schakelaar zijn allen bereikbaar terwijl de iPad toch veilig is tegen diefstal (mits de Windfall wordt vastgezet).

Liever niet boren?

Dan is er een WindFall draaischijf om de stand veilig op uw balie of tafel te plakken! U kunt bij een draaischijf kiezen om deze enkel te plakken op uw balie of tafel, u behoudt dan draaigemak en kunt de stand draaien om uw informatie te presenteren aan de persoon tegenover u. Ook kan u de draaischijf dubbelzijdig plakken. De Stand is dan niet draaibaar, maar beveiligd in de gewenste stand. De draaischijf beschikt over een bevestigingspunt voor een Kensington ClickSafe kabelslot zodat u een ClickSafe kabelslot kunt toevoegen voor extra veiligheid.

Heckler Design

Het frame is gemaakt van staal met een fijne poedercoating. Door de structuur zijn vingerafdrukken niet zichtbaar en blijft de iPad standaard zijn kwaliteit uitstralen. Het is dé manier om eenvoudig een stijlvol POS systeem te creëren. Kortom: deze iPad standaard is ideaal voor winkels, showrooms, hotels, horeca, retail en andere min-of-meer openbare plaatsen. In te zetten als kassasysteem of als informatiedisplay. Deze hoge Windfall iPad 9.7-inch tafelstandaard kom je niet voor niets steeds vaker tegen in horeca en retail. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WindFall iPad stand Tall voor iPad 9.7-inch
Waardering