WindFall Tall stand voor iPad Pro 12.9-inch

Voorraad: Direct leverbaar
€ 240,79 € 199,00

Deze WindFall stand TALL voor iPad Pro 12.9-inch is niet alleen zeer stijlvol, maar ook extreem stabiel en van hoge kwaliteit. Deze iPad standaard is speciaal ontworpen voor commercieel gebruik in bijv. winkels of in de horeca. De iPad stand is goed te stijlen tot kassasysteem, maar ook zeer geschikt als digitaal informatiepunt. 

Voor iPad Pro 12.9 - 1e en 2e generatie - niet passend voor 3e generatie (model 2018)

Combinatie voordeel:
 • WindFall Tall stand voor iPad Pro 12.9-inch
  +
  Kensington MicroSaver kabelslot

  Prijs: € 228,00

  Korting: € 9,00

  Totaal: € 219,00

Product Inquiry
Specificaties

Afmetingen

 • Diepte: 38 cm
 • Breedte: 33,2 cm
 • Hoogte: 30 cm

Gewicht

2 kg

Materiaal

Dik staal met poedercoating

Wordt geleverd inclusief

 • Montage gereedschap
 • Vier wrijving viltjes
 • Vier glijdende viltjes
WindFall Tall stand voor iPad Pro 12.9-inch
WindFall Tall stand voor iPad Pro 12.9-inch WindFall Tall stand voor iPad Pro 12.9-inch WindFall Tall stand voor iPad Pro 12.9-inch WindFall Tall stand voor iPad Pro 12.9-inch WindFall Tall stand voor iPad Pro 12.9-inch WindFall Tall stand voor iPad Pro 12.9-inch WindFall Tall stand voor iPad Pro 12.9-inch WindFall Tall stand voor iPad Pro 12.9-inch
Product informatie

Hoge iPad POS Kassa

Verhoog uw verkooppunt met een WindFall stand TALL. Deze, voor iPad Pro 12.9-inch ontworpen, iPad standaard is stabiel en is door zijn ergonomische hoogte perfect voor intensief Point-of-Sale gebruik. De WindFall stand TALL is 30% dikker dan de traditionele WindFall stands om stabiliteit en sterkte te garanderen. Deze hoge iPad standaard geeft uw medewerkers de functionaliteit die ze zoeken en creëert een prettige betalingspunt.

Vastzetten op uw manier

Deze iPad Pro tafelstandaard wordt geleverd inclusief glijdende viltjes en anti-slip dopjes. Wilt u de WindFall stand vastzetten dan heeft u verschillende montagemogelijkheden. U kunt de stand vastzetten met een Pivot Tack (apart verkrijgbaar) Een Pivot Tack geeft u de gelegenheid de iPad standaard te draaien terwijl de iPad tafelstandaard beveiligd zit aan een tafel. Daarnaast kan de stand eenvoudig vastgeschroefd worden.

Liever niet boren?

Wilt u niet schroeven of boren? Zet de WindFall Tall los neer en beveilig hem met een Kensington Microsaver kabelslot (afzonderlijk verkrijgbaar) tegen diefstal.

Ook is er een WindFall draaischijf om de stand veilig op uw balie of tafel te plakken. U kunt bij een draaischijf kiezen om deze enkel te plakken op uw balie of tafel, u behoudt dan draaigemak en kunt de stand draaien om uw informatie te presenteren aan de persoon tegenover u. Ook kan u de draaischijf dubbelzijdig plakken. De Stand is dan niet draaibaar, maar beveiligd in de gewenste stand. De draaischijf beschikt over een bevestigingspunt voor een Kensington ClickSafe kabelslot zodat u een ClickSafe kabelslot kunt toevoegen voor extra veiligheid.

Beveiligde iPad, niet afgesloten

Alle knoppen en aansluitingen van uw iPad blijven bereikbaar in een WindFall stand Tall. Dit in tegenstelling tot vele andere anti-diefstal iPad standaards. De aansluiting voor de voeding- en datakabel, de luidsprekers, front camera, rear camera, audio-uit, volumeknop en aan-uit schakelaar zijn allen bereikbaar terwijl de iPad toch veilig is tegen diefstal (mits de Windfall wordt vastgezet).

Kaartlezer beugel en Swipe begeleiders

De WindFall stand TALL voor iPad Pro 12.9-inch wordt geleverd inclusief universele kaartlezer beugel voor het plaatsen van een commerciële kaartlezer aan de zijkant van de stand.

Ook worden er kaartbegeleiders meegeleverd. Deze maken het mogelijk om lang en veilig personeelskaarten of klantenkaarten te swipen.

WindFall TALL iPad standaard

De WindFall stand TALL is gemaakt van hoge kwaliteit staal met een fijne poedercoating. Door de fijne poedercoating zijn vingerafdrukken niet zichtbaar en blijft de WindFall stand zijn kracht uitstralen.

Deze iPad Pro 12.9-inch stand is zeer geschikte voor commercieel gebruik, u ziet de Heckler Design tafelstandaards niet voor niets steeds vaker in winkels, showrooms, hotels en horeca.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WindFall Tall stand voor iPad Pro 12.9-inch
Waardering