OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad 9.7-inch portrait wit

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
B15553
€ 181,50 € 150,00

€ 375,00 excl. BTW | 60% KORTING

Tabdoq iPad vloerstandaard portrait voor iPad 9.7-inch (niet voor iPad 10.2-inch). Deluxe versie inclusief achterplaat set. Compatibel met iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro 9.7-inch, iPad 2017, iPad 2018.

Maximaal 2 stuks per klant.

LET OP: EX-VERHUUR ARTIKEL - LICHTE GEBRUIKSSPOREN
KAN NIET GERUILD OF RETOUR GENOMEN WORDEN

Product Inquiry
Specificaties

Afmetingen

  • Hoogte 118 cm
  • Breedte 28 cm
  • Diepte 29 cm

Wordt geleverd inclusief:

  • Mfi gecertificeerde 2M lightningkabel
  • 2 beveiligingssleutels

Materiaal

Staal met poedercoating

Gewicht

16 kg

OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad 9.7-inch portrait wit
OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad 9.7-inch portrait wit OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad 9.7-inch portrait wit OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad 9.7-inch portrait wit Achterplaat set optioneel OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad 9.7-inch portrait wit OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad 9.7-inch portrait wit OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad 9.7-inch portrait wit OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad 9.7-inch portrait wit
Product informatie

Stijlvol, slank en sabotagebestendig. De Tabdoq iPad vloerstandaard is dit allemaal! Compatibel met iPad Air I, iPad Air II, iPad Pro 9.7-inch, iPad 2017, iPad 2018

iPad vloerstandaard Portrait

Speciaal ontworpen om het beste uit uw portrait georiënteerde applicaties te halen. Plaats uw iPad in deze vloerstandaard en presenteer uw webshop, website of bedrijfsapplicatie in stijl. Door het frame en sleutelslot ook nog eens veilig.

Veilige presentatie

De Tabdoq vloerstandaard is ontworpen voor commercieel gebruik. Doormidden van het sleutelslot ligt uw iPad beveiligd in de standaard. De iPad vloerstandaard is ontworpen om uw gebruikers gemakkelijk toegang te geven tot uw digitale content en/of bedrijfsapplicatie. Uiteraard in stijl en op een uitnodigende manier.  Dit maakt de vloerstandaard zeer geschikt als presentatie middel tijdens beurzen, in winkels, scholen, showrooms of andere commerciële ruimtes.

Tabdoq vloerstandaard

Het merk Tabdoq staat voor sterk, stabiel en hufterproof in een elegant jasje. De iPad zuil is gemaakt van staal met een fijne poedercoating. Uw iPad ligt op een kijkhoek van 45 graden, dé uitnodigende hoek voor zowel lange als kortere mensen. De zuil is verkrijgbaar in de kleur wit en donkergrijs/zwart. U heeft keuze uit een frame met uitsparingen voor homebutton en frontcamera of een afgesloten frame. Een afgesloten frame is handig als u niet wil dat gebruikers actief met de iPad aan de slag gaan.

Professionele iPad vloerstandaard

Wilt u nog meer aandacht trekken naar de iPad vloerstandaard? Breid de iPad standaard uit met een call-2-action tekst of een bedrijfslogo. Voor een iets luxere uitstraling adviseren wij de achterplaatset. Door deze achterplaatset kunt u eventuele snoeren of een powerbank verbergen. Gaat u de iPad vloerstandaard vaak verplaatsen en inzetten op verschillende locaties, mogelijk is de transporthoes iets voor u.

Maatwerk en vragen?

Bent u opzoek naar een speciale functie of heeft u vragen over de vloerstandaard. De standaard kan op aanvraag namelijk aangepast worden. Neem gerust contact met ons op, we nemen de mogelijkheden graag met u door.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad 9.7-inch portrait wit
Waardering