Bouncepad vloerstatief Slim

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V11065
€ 272,25 € 225,00

De Bouncepad Floorstanding SLIM is het perfecte iPad en tablet vloerstatief voor permanente productpresentaties of als infopunt. De Bouncepad floorstanding is speciaal ontworpen voor permanente installatie en heeft een perfecte gestroomlijnde vorm. Het vloerstatief is 112,5 cm hoog en moet met schroeven vast gezet worden aan de vloer. De voedingskabel voor de tablet loopt door de schacht waardoor deze niet van buitenaf zichtbaar is. De houder kan in horizontale en verticale positie worden geplaatst.

Het vloerstatief bestaat uit de veilige tablet behuizing voorzien van een slot, met twee sleutels, een staander, een verzwaarde voet, bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding.

LET OP: de producten van Bouncepad worden na bestelling in de fabriek in het Verengigd Koninkrijk geassembleerd. Houdt in verband met de BREXIT s.v.p. tijdelijk rekening met een langere levertijd tot ongeveer 2 weken.

Product Inquiry
Specificaties

Gewicht

12 kg

Hoogte

112,6 cm hoog

Materiaal

Kunststof cassette met stalen frontframe en stalen poot. 

Wordt geleverd inclusief

Montage handleiding

2M Lightning of USB kabel 

Op aanvraag datasheet beschikbaar

iPad / tablet statief Bouncepad floorstanding slim
iPad / tablet statief Bouncepad floorstanding slim iPad / tablet statief Bouncepad floorstanding slim iPad / tablet statief Bouncepad floorstanding slim iPad / tablet statief Bouncepad floorstanding slim
Product informatie

Slanke iPad / Tablet vloerstatief

De Bouncepad Floorstanding Slim is een presentatie oplossing met vaste montage aan de vloer. De iPad/tablet vloerstatief is kant-en-klaar om uw content te tonen zonder dat andere meubels of bevestigingsmaterialen benodigd zijn. De tabletstandaard is speciaal ontworpen voor permanenten installatie en kan niet op zichzelf staan. De standaard moet met vier schroeven aan de vloer bevestigd worden, dit kan zowel van bovenaf als van onderaf.

Veilige tabletpresentatie

Het vloerstatief kan in horizontale en verticale positie worden geplaatst. De Bouncepad floorstanding SLIM bestaat uit de veilige behuizing voorzien van een slot, met twee sleutels, bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Met een hoogte van 112,5 cm ideaal voor interactie met bezoekers of klanten in uw winkel of shop.

Monteer vanaf onderaf

Gebruik schroeven geschikt voor uw vloeroppervlak. M6-speling

Montage vanaf bovenaf

Gebruik schroeven geschikt voor uw vloeroppervlak. M6-speling

USB uit het zicht

De (meegeleverde) voedingskabel voor de iPad of tablet loopt door de schacht waardoor deze niet van buitenaf zichtbaar is. Deze USB kabel kan vervolgens in de vloer uitkomen of via een speciale uitsparing in de voet naar achteren worden uitgevoerd. Uw tablet ligt dus niet alleen veilig maar wordt ook, aangesloten op het stroomnetwerk, continue opgeladen.

Afsluitbare iPad houder

De iPad / tablet Bouncepad SLIM kan in horizontale of verticale positie worden gemonteerd en is voorzien van een slot waardoor de iPad of tablet wordt beschermd tegen diefstal en beschadigen. Optioneel is de Floorstanding SLIM uit te breiden met de Switch optie die het mogelijk maakt de iPad of tablet te draaien tussen landscape en portrait. Of de Tilt optie om de hellingshoek van de tablet ten opzichte van de iPad vloerstandaard aan te passen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bouncepad vloerstatief Slim
Waardering