Bouncepad Branch iPad wandbeugel

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V11025
€ 211,75 € 175,00

De Bouncepad Branch wandhouder wordt bevestigd aan de wand of een ander verticaal oppervlak zoals een display. De USB voedingskabel loopt door de schacht van de tablet houder voor continue voeding en is van buitenaf niet zichtbaar. De Bouncepad Branch is speciaal bedoeld voor plaatsing op werkhoogte en bediening van bovenaf. De houder kan horizontaal of verticaal geplaatst worden.

De Branch bestaat uit de veilige tablet behuizing voorzien van een slot, met twee sleutels, bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. De afsluitbare tablet houder is verkrijgbaar in wit en zwart.

Bouncepad standaards worden op bestelling geassembleerd. Gelieve rekening te houden met 2 á 3 werkdagen levertijd. 

Product Inquiry
Specificaties

Gewicht

2 kg

Materiaal

Kunststof csasette met stalen frontframe en stalen poot. 

Wordt geleverd inclusief

Montage handleiding

Voormontage materialen

Achtermontage materialen

Op aanvraag datasheet beschikbaar

Bouncepad Branch iPad wandbeugel
Bouncepad Branch iPad wandbeugel Bouncepad Branch iPad wandbeugel Bouncepad Branch iPad wandbeugel Bouncepad Branch iPad wandbeugel Bouncepad Branch iPad wandbeugel Bouncepad Branch iPad wandbeugel
Product informatie

Deze solide wandhouder kan gemonteerd worden op elke verticale gladde ondergrond. Deze houder heeft een 60⁰ kijkhoek en geschikt voor permanenten montage.

iPad en tablet wandhouder

De Bouncepad Branch is een professionele iPad en tablet wandhouder met een vaste basis voor wandbevestiging. Door de hoek van 60 graden is deze tablet wandhouder bedoeld om beneden ooghoogte te monteren. Men kijkt dan 'op' de tablet en kan deze staand bedienen. Ideaal voor implementatie in winkels of aan presentatiewanden op beurzen of evenementen. U kunt op een interactieve wijze uw informatie over producten of organisatie tonen. Ook is de Bouncepad Branch geschikt voor implementatie in hotel- of pensionlobby’s voor het verschaffen van toeristische informatie of taxi en restaurant informatie.

Tip: de Bouncepad Branch is identiek aan de Bouncepad Static 60 waardoor de houder ook geschikt is voor tafel/bureau montage.

USB kabel uit het zicht

De voedingskabel voor de iPad loopt door de hals in de wand of via het meegeleverde bevestigingsplaatje naar beneden. In de Branch ligt uw iPad of tablet dus niet alleen veilig, maar word ook geladen. De iPad / tablet houder kan in horizontale en verticale positie worden geplaatst. De houder is daarmee ook geschikt voor uw portret georiënteerde applicaties.

Monteer op het muuroppervlak

Geschikt voor alle diktes

Montage van achter een wand of muur

Geschikt voor oppervlakken tot 35 mm dik


Aantrekkelijk design

Voor omgevingen waar een aantrekkelijk en uitnodigend design wenselijk is. Ontworpen voor gebruik in winkel interieurs, banken, kantoren, lounges van hotels en andere gastvrije ruimtes is de Bouncepad Branch de ideale iPad wandbevestiging. In deze slimme oplossing plaatst u uw iPad of tablet in het openbaar zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over diefstal of slijtage. Enkel personeel met een sleutel kan de tablet uit de Bouncepad nemen. En eenmaal afgesloten en aangesloten aan het stroomnetwerk zijn Bouncepad houders de ideale oplossing voor het veilig stellen van uw iPad of tablet.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bouncepad Branch iPad wandbeugel
Waardering