Bouncepad Wallmount iPad wandhouder

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V11009
€ 211,75 € 175,00

De iPad Kiosk Bouncepad Wallmount is voor iPad en tablet presentatie aan een muur of een ander verticaal oppervlak. De USB voedingskabel loopt door de wandbevestiging voor continue voeding en is van buitenaf niet zichtbaar. Deze tablet / iPad wandhouder is ideaal voor ruimtes waar het vloeroppervlak schaars is zoals in winkels. De wandsteun kan horizontaal of verticaal geplaatst worden.

De Bouncepad Wallmount bestaat uit de veilige tablet / iPad behuizing voorzien van een slot, met twee sleutels, bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding.

Bouncepad standaards worden op bestelling geassembleerd. Gelieve rekening te houden met 2 á 3 werkdagen levertijd. 

Product Inquiry
Specificaties

Gewicht

2 kg

Materiaal

Kunststof cassette met stalen frontframe en stalen poot. 

Wordt geleverd inclusief

Montage handleiding

Voormontage materialen

Achtermontage materialen

Op aanvraag datasheet beschikbaar

iPad wandhouder Bouncepad Wallmount
iPad wandhouder Bouncepad Wallmount iPad wandhouder Bouncepad Wallmount iPad wandhouder Bouncepad Wallmount Bouncepad Wallmount iPad wandhouder Bouncepad Wallmount iPad wandhouder
Product informatie

Professionele wandhouder

De Bouncepad Wallmount is een professionele iPad en tablet houder voor wandmontage. De wandmontagehouder kan op ooghoogte gemonteerd worden en springt dankzij het aantrekkelijke design direct in het oog. Deze wandhouder is o.a. leverbaar voor iPad en Samsung en is ontworpen voor commercieel gebruik zoals in de retail als informatiepunt of voor multichannel en omnichannel. Deze iPad wandhouder is erg solide en wordt om die reden vaak gebruikt voor beursstands.

 TIP: de Bouncepad Wallmount is identiek aan de Bouncepad Desk waardoor de Bouncepad ook geschikt is aan bevestiging aan een tafel of bureau.

Veilige tabletpresentatie

De Bouncepad Wallmount heeft aan de achterzijde van de behuizing een slot waarmee de frontplaat vastgezet wordt. De iPad of tablet wordt door het metalen front op zijn plaats gehouden en beschermd tegen diefstal. De voet van de iPad wandhouder wordt vastgezet met de meegeleverde veiligheidsschroeven. Het bevestigingsplaatje wordt afgedekt door een flens waardoor de schroeven niet zichtbaar zijn. Als de wand aan de achterzijde toegankelijk is, dan is het ook mogelijk de basis van de wandhouder aan de achterzijde vast te zetten.

Monteer op het muuroppervlak

Geschikt voor alle diktes

Montage van achter een wand of muur

Geschikt voor oppervlakken tot 35 mm dik

Vormgeving en veiligheid

In tegenstelling tot andere iPad en tablet houders die vaak uitsluitend praktisch zijn, staat bij Bouncepad de vormgeving en gebruiksvriendelijkheid voorop. Het is daarom niet verwonderlijk dat vooraanstaande merken juist voor dit product kiezen. De Bouncepad serie iPad houder is onder andere te vinden op Heathrow Airport, nieuwe vestigingen van Praxis, Carglass, en Rabobank, de Bijenkorf, flagship stores van Tommy Hilfiger en Ralph Lauren en bij talloze andere toonaangevende bedrijven. Ook interieurdesigners en standbouwbedrijven passen de Bouncepad tafel- en wandhouders vaak toe in hun ontwerp

Kabel in de wand, uit het zicht

De USB voedingskabel voor de iPad of tablet kan via de voet in de wand weggewerkt worden en is dan volledig uit het zicht. Als dat niet mogelijk is kan de kabel ook langs de wand weggewerkt worden. Met name bij winkel interieurs en beurswanden is het in de meeste gevallen geen probleem om de kabel en de voeding achter de wand te hebben. Daarmee wordt de kabel van buitenaf volledig aan het zicht onttrokken.

Deze Wallmount tablethouder is zeer geschikt voor toepassing in winkels en wordt o.a. gebruikt in (nieuwe) vestigingen van Praxis.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bouncepad Wallmount iPad wandhouder
Waardering