Tabdoq Tablet wandhouder iPad Pro 12,9-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15575
€ 192,39 € 159,00

Deze platte iPad Pro 12.9-inch wandhouder staat zijn mannetje. Het is een wandhouder met VESA montage mogelijkheden geschikt voor zakelijk gebruik. De iPad wandhouder is geschikt voor het veilig presenteren van bijvoorbeeld een bedrijfsapplicatie of webshoppagina.

Voor iPad Pro 12.9 - 1e en 2e generatie - niet passend voor 3e generatie (model 2018)

Product Inquiry
Specificaties

Afmetingen

  • Breedte: 38,5 cm
  • Diepte: 5,5 cm
  • Hoogte: 31,5 cm

Wordt geleverd inclusief:

  • twee sleutels
  • VESA montage beugel

Gewicht

3 kg

Materiaal

Gepoedercoat staal

Tabdoq Tablet wandhouder iPad Pro 12,9-inch
Tabdoq Tablet wandhouder iPad Pro 12,9-inch Tabdoq Tablet wandhouder iPad Pro 12,9-inch Tabdoq Tablet wandhouder iPad Pro 12,9-inch
Product informatie

iPad Pro wandhouder

Opzoek naar een wandhouder voor een iPad Pro 12.9-inch?  Zoek niet langer! Deze stalen iPad wandhouder is gemaakt voor iOS presentatie in een commerciële ruimte. De iPad Pro 12.9-inch is de grootste iPad van Apple. Het scherm is zeer geschikt voor het in landscape presenteren van een bedrijfsapplicatie, webshoppagina of productinformatie. Hang iPad wandhouder bijvoorbeeld naast een kunstobject, de nieuwste auto of ander product en presenteer ernaast de productinformatie of speel er een commercial op af.

Anti-diefstal iPad Pro wandhouder

Deze iPad wandhouder is compatibel met iPad Pro 12.9-inch. U heeft de keuze in een front waarbij u toegang behoudt tot de front camera en homebutton of een front zonder uitsparingen. Een front zonder uitsparingen blokkeert de mogelijkheid tot het verlaten van een app of webpagina.

De stalen achterzijde heeft een VESA montagemogelijkheid. Ook zijn er verschillende uitsparingen zodat uw Wifi verbinding niet geblokkeerd wordt.

Sleutelslot en kwaliteit

De iPad wandhouder is gemaakt van dik staal met een fijne poedercoating. Door de kwaliteit poedercoating is de Tabdoq wandhouder vingerafdrukbestending. De wandhouder zal ook bij intensief gebruik zijn stijlvolle en professionele uitstraling behouden.

Aan de achterzijde van de houder bevindt zich een beveiligingsslot.

Kabels zijn bij deze houder niet zichtbaar en kunnen netjes naar achteren geleid worden.

Personalisatie wandhouder

Heeft u een speciale wens, bent u opzoek naar een andere kleur of zoekt u maatwerk? Wij hebben ervaring met maatwerk en er zijn vele opties met betrekking tot branding mogelijk. De flexibiliteit van deze iPad wandhouder maakt het mogelijk deze naar uw wens aan te passen. Neem gerust contact met ons op.

Kortom deze iPad wandhouder is geschikt voor het presenteren van al uw bedrijfs- en productinformatie of applicatie.  

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tabdoq Tablet wandhouder iPad Pro 12,9-inch
Waardering