iPad wandhouder met stroomvoorziening

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V13203
€ 252,89 € 209,00

Deze iPad wandhouder met lader is geschikt voor de iPad 10.2-inch (2019-2021). De WindFall Wall Mount with power maakt gebruik van 24V Passive POE (power over ethernet) om de iPad in de wandhouder op te laden. Zie de beschrijving op deze pagina voor meer informatie. Verkrijgbaar in zwart-grijs en grijs-wit.

LET OP: Dit product is niet compatible met PoE 802.3af switches, PoE+ 802.3at switches, of 48-volt passieve injectors.

TIP: bestel de 24V POE injector hieronder bij de uitbreidingsmogelijkheden, aansluten met elke CAT-6 ethernet kabel.

Stel een product vraag
Specificaties

Artikelnummer fabrikant

  • H608

Compatibiliteit

  • Apple iPad 7 10.2-inch (2019)
  • Apple iPad 8 10.2-inch (2020)
  • Apple iPad 9 10.2-inch (2021)

Afmetingen

  • Breedte: 302 mm
  • Hoogte: 210 mm
  • Dikte: 14 mm
iPad wandhouder met stroomvoorziening
iPad wandhouder met stroomvoorziening iPad wandhouder met stroomvoorziening iPad wandhouder met stroomvoorziening iPad wandhouder met stroomvoorziening iPad wandhouder met stroomvoorziening iPad wandhouder met stroomvoorziening iPad wandhouder met stroomvoorziening iPad wandhouder met stroomvoorziening iPad wandhouder met stroomvoorziening
Product informatie

De Heckler iPad 10.2-inch (2019-2021) Wall Mount plus power is een zeer stijlvolle en vlakke iPad wandhouder voor permanente installatie in gebouwen, kantoren en andere bedrijfsmatige toepassingen. Voor aansturing van domotica, systemen voor vergader ruimtes, digital signage en talloze andere iPad toepassingen.

24V Passive Power over Ethernet

Deze iPad wandhouder is bedoeld voor gebruik met 24V Passive Power over Ethernet. Op de adapter in de behuizing worden vier aders van een Ethernet kabel aangesloten. Aan de andere kant van de kabel dient een 24V Power over Ethernet injector gebruikt te worden om spanning over de Ethernet kabel aan te voeren. Het grote voordeel van Power over Ethernet (POE) is dat het niet nodig is om een 230V stroompunt te voorzien op de plaats waar de iPad aan de wand gemonteerd moet worden. Bovendien is een relatief grote adapter niet nodig.

LET OP: Dit product is niet compatible met PoE 802.3af switches, PoE+ 802.3at switches, of 48-volt passieve injectors.

24V POE only

Slank design

De iPad wandhouder met lader is slecht 14 mm dik waardoor de iPad met deze wandhouder plat aan de wand gemonteerd kan worden. Dankzij de ingebouwde 24V passieve Power over Ethernet adapter wordt de iPad continue van stroom voorzien. Het enige dat u nog nodig heeft is een  24V Passive Power over Ethernet injector.

Gemakkelijke en veilge installatie

De ipad wandhouder met laad functionaliteit is eenvoudige te monteren. Met vier schroeven (bijgeleverd) kan hij eenvoudige aan de wand bevestigd worden. Dankzij de ingebouwde POE adapter hoeft er geen lader in de wand te worden gebouwd.  Dankzij de verborgen veiligheidsschroeven is de iPad door onbevoegden niet gemakkelijk weg te nemen.

Installatie van de iPad wandhouder met lader - stap 1

Installatie van de iPad wandhouder met lader - stap 2

Installatie van de iPad wandhouder met lader - stap 3