WindFall Wall mount voor iPad 10.2-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V13206
€ 192,39 € 159,00

Deze WindFall wandhouder voor de iPad 10.2-inch (2019-2020) is stijlvol en minimalistisch. Maar zijn grootste kracht zit hem in zijn installatiegemak. Ideaal voor home domotica, bewakingscamera scherm of als muziekbesturing.

Dit model is uit te breiden met een Power-over-Ethernet (PoE) splitter, zo kan de wandhouder aangesloten worden op een CAT kabel (met switch/injector) en kan de iPad over een grote afstand gevoed worden.

Let op: de Power-over-Ethernet Splitter is alleen voor de stroomvoorziening, niet voor data. 

Stel een product vraag
Specificaties

Artikelcode fabrikant

 • H610

Compatibiliteit

 • iPad 7 10.2-inch (2019)
 • iPad 8 10.2-inch (2020)
 • iPad 9 10.2-inch (2021)

Wordt geleverd inclusief

 • Montage gereedschap
 • Vier schroefdoppen
 • Gipswand pluggen

 Afmetingen

 • Lengte: 31,1 cm
 • Dikte: 2,6 cm
 • Hoogte: 20,30 cm

Gewicht

1 kg

Materiaal

Gepoedercoat staal

iPad houder voor bevestiging aan de muur / wand - WindFall Wall Mount
iPad houder voor bevestiging aan de muur / wand - WindFall Wall Mount iPad houder voor bevestiging aan de muur / wand - WindFall Wall Mount iPad houder voor bevestiging aan de muur / wand - WindFall Wall Mount iPad houder voor bevestiging aan de muur / wand - WindFall Wall Mount iPad houder voor bevestiging aan de muur / wand - WindFall Wall Mount iPad houder voor bevestiging aan de muur / wand met POE iPad houder voor bevestiging aan de muur / wand - voeding met POE iPad houder voor bevestiging aan de muur / wand met POE iPad houder voor bevestiging aan de muur / wand warmte circulatie iPad houder voor bevestiging aan de muur / wand iPad houder voor bevestiging aan de muur / wand iPad houder voor bevestiging aan de muur / wand Design iPad houder voor bevestiging aan de wand
Product informatie

Deze stijlvolle WindFall muurhouder is sabotagebestendig en speciaal ontworpen voor commercieel gebruik. Deze iPadmuurhouder is perfect voor home domotica maar ook geschikt als presentatiescherm van uw website of webshop.

Lange levensduur iPadmuurhouder

Om uw iPad 10.2-inch gekoeld te houden is de WindFall wandhouder zo ontworpen dat er achter de iPad constante luchtstroom is. Zo kunt u uw applicaties dag en nacht laten draaien op uw iPad, zonder schade.

Snel en veilig gemonteerd

WindFall Wall Mount muurhouders zijn gemakkelijk te monteren. U hoeft hiervoor niet een hele muur open te halen en het kan snel gedaan worden. Er zit een gat in de houder speciaal voor uw ethernetkabel, waar deze ook vandaan komt. De houder hoeft maar met slechts twee schroefgaten vast gezet worden aan een wand of muur. Het is ook mogelijk het frame over een inbouwdoos te monteren.

Groot voordeel van dit frame is dat front camera, volumeknop, aan-uit en homebutton toegankelijk blijven. Én alle kabels netjes weggewerkt en uit het zicht zijn.

iPad houder met Power-over-Ethernet

Deze iPad 10.2-inch muurhouder kan uitgebreid worden met een PoE splitter (apart verkrijgbaar). Met een CAT kabel aangesloten op een switch met POE of met POE injector kunt u verbinding maken met elke 802.3af netwerk. Power-over-Internet is een voor de hand liggende keuze om stroom te leveren aan elektrische apparaten als tablets over grote afstanden.

De optionele POE adapter wordt uitsluitend gebruikt voor power, voor data is WiFi nodig.

Heckler Design

Het WindFall frame is speciaal ontworpen voor professioneel, commercieel gebruik. Het frame is gemaakt van staal met een fijne structuur poedercoating, hierdoor zijn vingerafdrukken niet zichtbaar en heeft het frame een industriële uitstraling. Door de sterke materialen kan uw frame jaren consistent gebruikt worden wat het frame net zo veilig als duurzaam maakt. De WindFall wandhouder voor iPad is verkrijgbaar in zwart/grijs en grijs/wit.

Deze iPad muurhouder is uitsluitend compatibel met de nieuwe iPad 10.2-inch.