Tabdoq kiosk voor iPad Pro 12.9-inch portrait

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V15029
€ 180,29 € 149,00

Portrait georiënteerde iPad Pro 12.9-inch Kiosk voor Point-of-Sale toepassingen. Deze met sleutel afsluitbare iPad Pro houder is ook zeer geschikt voor multichannel en omnichannel toepassing. 

Voor iPad Pro 12.9 - 1e en 2e generatie - niet passend voor 3e generatie (model 2018)

Combinatie voordeel:
 • Tabdoq kiosk voor iPad Pro 12.9-inch portrait
  +
  Lightning kabel met haakse connector

  Prijs: € 168,00

  Korting: € 5,00

  Totaal: € 163,00

Product Inquiry
Specificaties

Afmetingen

 • Hoogte 27 cm
 • Breedte 38,5 cm
 • Diepte 22 cm

Wordt geleverd inclusief:

 • 3 draadbegeleiders
 • Antislip viltjes
 • 2 beveiligingssleutels

Materiaal

Staal met poedercoating

Gewicht

3 kg

Portrait standaard voor iPad Pro 12.9-inch - zwart
Portrait standaard voor iPad Pro 12.9-inch - zwart Portrait standaard voor iPad Pro 12.9-inch - zwart Portrait standaard voor iPad Pro 12.9-inch - wit Portrait standaard voor iPad Pro 12.9-inch - wit
Product informatie

De POS Kiosk van Tabdoq is ontworpen het beste uit uw portrait (rechtop) georiënteerde iOs applicaties te halen in professionele omgevingen als winkels, showrooms en beursstands.

Portrait iPadstandaard

De Point-of-Sale (POS) kiosk voor iPad Pro 12.9-inch is zeer geschikt als iPadkassa, maar ook voor het tonen van bedrijfswebsites. Zo wordt in portrait mode een groot deel van uw site in één keer zichtbaar voor uw gebruiker. De POS Kiosk voor iPad Pro kenmerkt zich door een fraaie afwerking waarbij goed is nagedacht over de eisen van professionele gebruikers. De iPad Pro 12.9-inch kiosk is voorzien van een slot waarmee de iPad beveiligd is en ook gemakkelijk weer eruit te halen is voor degene die de sleutel heeft.

Grote investering, grote beveiliging

De Tabdoq tafel kiosk bestaat uit een metalen frame afgewerkt met hoogwaardige poedercoating. Uw iPad Pro is veilig tegen diefstal in het afsluitbare frame. De iPad 12.9-inch kiosk kan aan de balie of tafel vastgezet worden met de daarvoor aangebrachte bevestigingspunten.

De tafelkiosk is verkrijgbaar in het wit en zwart, ook is er een landscape Tabdoq kiosk verkrijgbaar. 

POS iPadKiosk tafelstandaard

Andere modellen uit de Tabdoq standaards zijn de Tabdoq tafelstandaard voor iPad, Tabdoq tafelstandaard Samsung, Tabdoq vloerstandaard iPad, Tabdoq vloerstandaard Samsung, Tabdoq vloerstandaard iPad Pro Portrait en Tabdoq vloerstandaard iPad Pro landscape.

Maatwerk en vragen?

Op projectbasis is deze iPad Pro standaard verkrijgbaar in meerdere RAL kleuren. Heeft u hierover vragen? Neem gerust contact met ons op.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tabdoq kiosk voor iPad Pro 12.9-inch portrait
Waardering