WindFall Wall Mount voor iPad Air 2019

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V13142
€ 204,49 € 169,00

Deze WindFall wall mount voor iPad Air 2019 en iPad Pro 10.5-inch is beschermend en sabotagebestendig. Zijn grootste kracht zit hem in zijn installatiegemak. Deze muurhouder is ideaal voor home domotica, bewakingscamera scherm of als muziekbesturing.

Dit model is uit te breiden met een Power-over-Ethernet (PoE) splitter, zo kan de wandhouder aangesloten worden op een CAT kabel (met switch/injector) en kan uw iPad over een grote afstand gevoed worden. 

Product Inquiry
Specificaties

Wordt geleverd inclusief

  • Montage gereedschap
  • Vier schroefdoppen
  • Gipswand pluggen

 Afmetingen iPad Mini muurhouder

  • Lengte: 30,5 cm 
  • Dikte: 2.5 cm 
  • Hoogte: 20,2 cm

Gewicht

1,5 kg

Materiaal

Gepoedercoat staal

iPad wandhouder met POE voor iPad Pro 10.5-inch
iPad wandhouder met POE voor iPad Pro 10.5-inch iPad wandhouder met POE voor iPad Pro 10.5-inch iPad wandhouder met POE voor iPad Pro 10.5-inch iPad wandhouder met POE voor iPad Pro 10.5-inch iPad wandhouder met POE voor iPad Pro 10.5-inch iPad wandhouder met POE voor iPad Pro 10.5-inch iPad muurbevestiging met POE voor iPad Pro 10.5-inch iPad wandhouder met POE voor iPad Pro 10.5-inch iPad wandhouder met POE voor iPad Pro 10.5-inch iPad wandhouder met POE voor iPad Pro 10.5-inch iPad wandhouder met POE voor iPad Pro 10.5-inch
Product informatie

Bevestig veilig uw iPad Air 2019 of 10.5-inch iPad Pro aan elke wand, in stijl. De WindFall wandhouder van Heckler design biedt stijl met commerciële kwaliteit door sabotagebestendige montage. 

Stijlvolle iPadwandhouder

De Heckler Design WindFall Wall mount voor de nieuwe iPad Air 2019 10.5-inch is een echte eyecatcher. Dit model is ontworpen voor het veilig monteren van uw iPad Pro 10.5-inch in zakelijke, commerciële ruimtes. Ideaal voor thuisautomatisering (home domotica) beveiligingscamera monitoring en/of muziek controle.

Een WindFall Wall mount wandhouder heeft de perfecte pasvorm voor uw iPad Pro 10.5-inch of iPad Air 2019. De iPadwandhouder is gemaakt van dik staal met een fijne poedercoating. De fijne poedercoating zorgt ervoor dat u geen vingerafdrukken op het frame ziet en de houder z’n professionele uitstraling behoudt.

Snel en veilig gemonteerd

WindFall Wall Mount muurhouders zijn gemakkelijk te monteren. U hoeft hiervoor niet een hele muur open te halen en het kan snel gedaan worden. Er zit een gat in de houder speciaal voor uw ethernetkabel, waar deze ook vandaan komt. De houder hoeft maar met slechts twee schroefgaten vast gezet worden aan een wand of muur. Het is ook mogelijk het frame over een inbouwdoos te monteren. Groot voordeel van dit frame is dat front camera, volumeknop, aan-uit en homebutton toegankelijk blijven. Én alle kabels netjes weggewerkt en uit het zicht zijn.

Power-over-Ethernet wandhouder

Deze iPad Pro 10.5-inch muurhouder kan uitgebreid worden met een PoE Splitter. Power-over-Ethernet (PoE) is een gemakkelijke wijze om uw iPad van stroom te voorzien. Een wandhouder met PoE geeft voor installatiegemak waarbij lange afstanden overbrugt moeten worden. Zoekt u een houder voor uw kantoorpand of grote horeca locatie? Een WindFall Wall mount uitbreiden met een PoE splitter is uw beste keuze! Koppel uw netwerkkabel en een geschikte 802.3af of 802.3at switch en uw iPad wordt permanent van stroom voorzien.

De PoE adapter kan uitsluitend gebruikt voor power, voor data is WiFi nodig.

Wandmontage iPad Air 2019

De Windfall Wallmount wandhouder is geschikt voor permanente montage. De achterzijde van de houder is open, waardoor er een constante luchtstroom is en eventuele oververhitting niet zal plaatsvinden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WindFall Wall Mount voor iPad Air 2019
Waardering