OPRUIMING: stand voor iPad Pro 12.9-inch 1e en 2e generatie

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
B13030
€ 46,83 € 38,70

€ 129,00 excl. BTW | 70% KORTING

WindFall stand voor de 1e en 2e generatie iPad Pro 12.9-inch. Niet geschikt voor de 3e generatie iPad Pro.

LET OP: OUTLET ARTIKEL - MOGELIJK MET LICHTE GEBRUIKSSPOREN
KAN NIET GERUILD OF RETOUR GENOMEN WORDEN

Product Inquiry
Specificaties

Afmetingen

  • Lengte 30 cm
  • Diepte 18,7 cm
  • Hoogte 19 cm
OPRUIMING: stand voor iPad Pro 12.9-inch 1e en 2e generatie
OPRUIMING: stand voor iPad Pro 12.9-inch 1e en 2e generatie OPRUIMING: stand voor iPad Pro 12.9-inch 1e en 2e generatie OPRUIMING: stand voor iPad Pro 12.9-inch 1e en 2e generatie OPRUIMING: stand voor iPad Pro 12.9-inch 1e en 2e generatie
Product informatie

Speciaal voor de grootste en krachtigste Apple iPad ooit! Samen met een stijlvolle WindFall houder voor balie of tafel haalt u alles uit de meest krachtige en grootste iPad ooit! Als u een iPad Pro 12.9-inch in een WindFall stand plaatst, creëert u een echte eyecatcher. Of u nu uw digitale content presenteert, klantengegevens verzameld of hem inzet als jukebox het is echt blikvanger.

POS opties

Een Windfall stand voor iPad Pro 12.9-inch is zeer geschikt om in te zetten als Point-of-Sale standaard. Zet de stijlvolle iPadstandaard als POS neer in en geef uw werknemers en klanten een professionele en zeer indrukwekkende check-out ervaring. De WindFall Stand voor iPad Pro 12.9-inch is ideaal voor commerciële doeleinden. Zeer geschikt voor winkels als kassasysteem, het presenteren van productinformatie in showrooms of als incheckpunt in bijvoorbeeld hotels. De Windfall iPad Pro houders kom je niet voor niets steeds vaker tegen in commerciële ruimtes.

100% functionaliteit

De iPad Pro WindFall houder wordt geleverd inclusief glijdopjes en anti-slip dopjes. Ook wordt er een draaischijf meegeleverd. Met een WindFall draaischijf kunt u de Windfall stand op een vlakke ondergrond vastzetten zonder te hoeven boren.

Sabotagebestendige iPadstandaard

Deze WindFall iPadstandaard geeft u in combinatie met zijn sabotagebestendige beveiliging en stalen frame de rust uw tablet onbewaakt te kunnen achterlaten (mits vastgezet). Het frame is gemaakt van dik staal met een fijne poedercoating laag welke vingerafdruk- en krasbestendige is. In tegenstelling tot vele andere anti-diefstal iPad houders zijn bij de WindFall alle knoppen en aansluitingen bereikbaar.

Uitbreidingsmogelijkheden

WindFall iPadstandaards zijn compatibel met PivotTack, Kensington Microsaver kabelslot en Kensington Clicksafe kabelslot. Met dit breed scala aan montagemogelijkheden heeft u de mogelijkheid uw Windfall iPadstandaard overal veilig te monteren. Een PivotTack is ideaal om draaigelegenheid te behouden op uw bureau. Een Kensington kabelslot geeft uw stand zowel bewegingsveiligheid als beveiliging.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:OPRUIMING: stand voor iPad Pro 12.9-inch 1e en 2e generatie
Waardering