Bouncepad iPad / tablet vloerstandaard

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V11057
€ 332,75 € 275,00

De Bouncepad Floorstanding vloerstandaard is de ultieme tablet presentatie oplossing. De iPad en Tablet vloerstandaard is kant-en-klaar om uw content te tonen zonder dat andere meubels of bevestigingsmaterialen benodigd zijn. De verzwaarde voet kan indien gewenst aan de vloer worden verankerd. De voedingskabel voor de tablet loopt door de schacht waardoor deze niet van buitenaf zichtbaar is. De houder kan in horizontale en verticale positie worden geplaatst.

De vloerstandaard bestaat uit de veilige tablet behuizing voorzien van een slot, met twee sleutels, een staander, een verzwaarde voet, bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding.

LET OP: de producten van Bouncepad worden na bestelling in de fabriek in het Verengigd Koninkrijk geassembleerd. Houdt in verband met de BREXIT s.v.p. tijdelijk rekening met een langere levertijd tot ongeveer 2 weken.

Product Inquiry
Specificaties

Gewicht

12 kg

Hoogte

114 cm hoog

Materiaal

Kunststof cassette met stalen frontframe en stalen poot. 

Wordt geleverd inclusief

Montage handleiding

2M Lightning of USB kabel 

Op aanvraag datasheet beschikbaar

Bouncepad iPad / tablet vloerstandaard
Bouncepad iPad / tablet vloerstandaard Bouncepad iPad / tablet vloerstandaard Bouncepad iPad / tablet vloerstandaard Bouncepad iPad / tablet vloerstandaard Bouncepad iPad / tablet vloerstandaard Bouncepad iPad / tablet vloerstandaard Bouncepad iPad / tablet vloerstandaard Bouncepad iPad / tablet vloerstandaard Bouncepad iPad / tablet vloerstandaard
Product informatie

De ultieme iPad / tablet presentatie oplossing

Deze iPad en Tablet vloerstatief van Bouncepad is een kant-en-klare presentatie oplossing voor bijvoorbeeld beurzen, winkels, openbare ruimtes in ziekenhuizen, scholen en universiteiten. De Bouncepad Floorstanding vloerstandaard is direct geschikt om uw content te tonen zonder dat andere meubels of bevestigingsmaterialen benodigd zijn. De Bouncepad floorstanding is als een markeringspunt gemakkelijk op te pakken en te verplaatsen en is door zijn slanke uiterlijk heel geschikt als informatiepunt. Bijvoorbeeld naast producten op een beursstand of als informatiekiosk bij een bedrijf of instelling.

Stabiel vloerstatief voor iPad en tablet. 

De verzwaarde voet maakt dit iPad / tablet statief zeer stabiel. Doordat het overgrote deel van het gewicht in de voet zit is het zo goed als onmogelijk om 'm om te gooien. Ter voorkoming van diefstal kan de voet eventueel ook aan de vloer verankerd worden. De (meegeleverde) voedingskabel voor de iPad of tablet loopt door de schacht waardoor deze niet van buitenaf zichtbaar is. Deze USB kabel kan vervolgens in de vloer uitkomen of via een speciale uitsparing in de voet naar achteren worden uitgevoerd. De Bouncepad Floorstanding wordt geleverd in vier delen: de iPad / tablet houder, de verbindingsbuis, de verzwaarde voet en een flens voor de verzwaarde voet. Deze onderdelen zijn eenvoudig te monteren met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

Losstaand / beweegbaar Vloermontage / stabieler

Afsluitbare iPad houder

De iPad / tablet houder kan in horizontale of verticale positie worden gemonteerd en is voorzien van een slot waardoor de iPad of tablet wordt beschermd tegen diefstal en beschadigen. Optioneel is de Floorstanding uit te breiden met de Switch optie die het mogelijk maakt de iPad of tablet te draaien tussen landscape en portrait of de Tilt optie om de hellingshoek van de tablet ten opzichte van de iPad vloerstandaard aan te passen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bouncepad iPad / tablet vloerstandaard
Waardering