MacBook Standaard by Heckler

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
H621-BG
€ 143,99 € 119,00

Plaats uw MacBook met deze fraai ontworpen MacBook standaard op eenen ergonomische hoogte. Deze laptop standaard is uniek in zijn ontwerp om er goed uit te zien én een keihard platform voor uw MacBook te creëren – geen gewiebel meer tijdens het typen!

Product Inquiry
Specificaties

Artikelcode fabrikant

  • H621

Afmetingen standaard

  • Lengte: 23,0 cm
  • Diepte: 21,3 cm
  • Hoogte: 14,8 cm

Gewicht

  • 2,2 kg

Materiaal

  • Gepoedercoat staal
MacBook Standaard van Heckler H621
MacBook Standaard van Heckler H621 MacBook Standaard van Heckler H621 MacBook Standaard van Heckler H621 MacBook Standaard van Heckler H621 MacBook Standaard van Heckler H621 MacBook Standaard van Heckler H621 MacBook Standaard van Heckler H621 MacBook Standaard van Heckler H621 MacBook Standaard van Heckler H621 MacBook Standaard van Heckler H621 MacBook Standaard van Heckler H621 MacBook Standaard van Heckler H621
Product informatie

De meeste MacBook standaards zijn veerend – zoals een duikplank. Het vervelende gewiebel met elke druk op het keyboard, trackpad, Touchbar, en Touch ID. Maar niet de houder van Heckler! Dit gepatenteerde ontwerp ondersteund uw MacBook met stevigheid en elegantie.

Gezonde hoogte

U heeft een MacBook standaard harder nodig dan ooit tevoren. Het scherm op ergonomische hoogte brengen voorkomt belasting van uw nek tijdens lange werkdagen en verbergt uw dubbele kin tijdens Zoom vergaderingen.

Toekomstbestendig

De MacBook standaard is klaar voor uw huidige laptop en uw volgende. Deze toekomstbestendige houder heeft verstelbare, rubbere pinnen die u passend kunt maken aan het onderdek van zowel uw huidige laptop, als uw toekomstige laptop.

Twee schermen zijn beter dan één

Gebruik uw Ipad, uw MacBook, en Heckler MacBook Standaard om een ergonomische dubbel-display werkplek te creëren, overal waar u gaat. Met de Sidecar functie van MacOS Catalina kunt u met twee klikken de werkruimte van uw Mac uitbreiden naar uw iPad, zonder onhandige kabels.

Heckler Design

Heckler Design ontwerpt en produceert de meest fraaie en functionele iPad en tablet houders die zich kenmerken door een minimalistisch design. Het stalen frame is voorzien van een hoogwaardige poedercoating en daardoor zeer stevig en duurzaam.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MacBook Standaard by Heckler
Waardering