Bouncepad

Bouncepad

Bent u op zoek naar een professionele iPad standaard of tablet standaard? Dan komt u al snel terecht bij een tablet of iPad standaard van Bouncepad. De tablet en iPad behuizingen van Bouncepad onderscheiden zich van andere oplossingen door het slimme en aantrekkelijke design. De verschillende uitvoeringen maken de Bouncepad producten geschikt voor toepassing op vrijwel elke plaats.

Leverbaar voor de meest gebruikte tablets

Maakt u binnen uw bedrijf gebruik van de iPad Air, iPad 2017, iPad Pro, Samsung Galaxy Tab of een ander type tablet? De producten van Bouncepad zijn leverbaar voor alle iPad's en de meest gebruikte tablets van Samsung en andere merken.

Veilig

De Bouncepad tablet en iPad houders zijn voorzien van een slot waardoor de iPad of tablet veilig kan worden gebruikt in openbare ruimtes zoals in showrooms, winkels, beurzen, evenementen, musea, wachtruimtes en andere openbare plaatsen waar een anti-diefstal oplossing gewenst is.

Verschillende montagemogelijkheden

De Bouncepad tafelstandaards zoals de Bouncepad Desk en Bouncepad Flex zijn eenvoudig te monteren op een horizontaal oppervlak zoals een balie, bureau of een tafel. De tablet wandhouders zoals de Bouncepad Wallmount en Bouncepad Vesa zijn speciaal ontworpen voor bevestiging aan de muur of een andere verticale ondergrond. De producten kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden. Bevestigingsmaterialen en een duidelijke gebruiksaanwijzing worden bijgeleverd.

Configuratie opties en uitbreidingsmogelijkheden

U kunt de tablet en iPad standaards van Bouncepad geheel naar uw eigen wensen configureren. Wilt u bijvoorbeeld wel of geen uitsparingen voor de home button en de front camera van de tablet? Verder zijn er verschillende uitbreidingsmogelijkheden waaronder een roterende voet, of opties om het scherm draaibaar of kantelbaar te maken.

Levering uit voorraad

Tabletpro levert de producten van Bouncepad uit voorraad. De optionele uitbreidingsmogelijkheden worden in de fabriek gemonteerd, hierbij is de levertijd 2-3 werkdagen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over uw specifieke toepassing. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze!

Enkele Bouncepad producten
 1. Bouncepad Flex flexibele iPad standaard
  Bouncepad Flex flexibele iPad standaard
  € 332,75 € 275,00
 2. Bouncepad Desk iPad kiosk
  Bouncepad Desk iPad kiosk
  € 272,25 € 225,00
 3. Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing
  Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing
  € 272,25 € 225,00
 4. Bouncepad Static 60 iPad kiosk
  Bouncepad Static 60 iPad kiosk
  € 272,25 € 225,00
 5. Bouncepad Wallmount iPad wandhouder
  Bouncepad Wallmount iPad wandhouder
  € 272,25 € 225,00
 6. Bouncepad Branch iPad wandbeugel
  Bouncepad Branch iPad wandbeugel
  € 272,25 € 225,00

Alle producten zien?
Bekijk hier al onze producten >