Heckler Design

Heckler Design

Heckler Design Authorized DealerHeckler Design uit Phoenix Arizona ontwerpt en produceert onder meer tablet houders met een onderscheidend design dat uitblinkt in eenvoud en functionaliteit. Heckler Design is vooral bekend van de WindFall Stand, een iPad houder van staal met een poedercoat afwerking, die ontworpen is voor zakelijke iPad toepassingen zoals op iPad gebaseerde kassasystemen en andere min of meer permanent gebruik. Tabletpro importeert de producten van Heckler Design en levert de meeste producten uit voorraad. De meest bestelde modellen zijn:

WindFall stand voor iPad 9.7-inch | stijlvolle iPad standaard voor iPad Air en nieuwer

WindFall stand voor iPad Pro 12.9-inch | iPad standaard voor de grote iPad Pro

WindFall wallmount voor iPad 9.7-inch | wandhouder voor iPad met optionele Power over Ethernet adapter

WindFall

WindFall is de naam die Heckler Design heeft gegeven aan alle producten voor tablets en point-of-sale. Zo zijn er bijvoorbeeld WindFall stands, WindFall frames, WindFall wallmounts maar ook een complete kassaoplossing; de WindFall Box Set.

Minimalistisch design

Heckler Design ontwerpt en produceert een van de meest fraaie en functionele iPad en tablet houders die zich kenmerken door een minimalistisch design. Het stalen frame is voorzien van een hoogwaardige poedercoating en daardoor zeer stevig en duurzaam. De tablet wordt in de houder geklemd met vier veiligheidsschroeven.

Compleet assortiment

Heckler Design heeft tablet stands en frames voor de meest verkochte tablets zoals de iPad, iPad mini, iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9 en de Samsung Galaxy TAB A. Daarnaast zijn er vele varianten zoals bijvoorbeeld de WindFall stand voor iPad, de WindFall stand portrait voor iPad, de WindFall stand Tall voor iPad, de WindFall frame voor iPad en de WindFall Wallmount voor iPad.

Point of sale

Heckler Design heeft zich gespecialiseerd in het gebruik van tablets voor retail en met name voor point of sale toepassingen. De WindFall stands worden wereldwijd gebruikt als tablet en iPad kassa's, met name in kleine winkels en horeca bedrijven. Daarnaast zijn er stijlvolle WindFall kassalades en andere point-of-sale accessoires, allemaal van zwaar en fraai afgewerkt metaal. Made in USA!

WindFall Box Set iPad kassa systeem

Nieuw van Heckler Design is de WindFall Box set. De Box set is een revolutionair kassasysteem bestaande uit een WindFall stand voor iPad met een handmatige of automatische kassalade en enkele bijpassende accessoires. De WindFall Box set kan met de meegeleverde kabels gekoppeld worden aan een bonnenprinter die zorgt voor de aansturing van de kassalade. De bonnenprinter zelf wordt aangestuurd door de iPad kassasoftware. De Box Set is er voor iPad, iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9 en enkele andere tablets. De Box Set iPad kassa is net als de andere producten van Heckler Design verkrijgbaar in zwart-grijs, grijs-wit en rood.

Heckler Design
 1. iPad standaard voor iPad 9.7-inch zwart-grijs - Heckler Design WindFall
  WindFall POS iPad stand voor iPad 9.7-inch
  € 131,89 € 109,00
 2. iPad standaard voor iPad 10.2-inch zwart-grijs - Heckler Design WindFall
  WindFall iPad stand voor iPad 10.2-inch
  € 131,89 € 109,00
 3. iPad standaard portrait - Heckler Design WindFall - zwartgrijs
  WindFall iPad stand portrait voor iPad 9.7-inch
  € 131,89 € 109,00
 4. iPad standaard portrait - Heckler Design WindFall - zwartgrijs
  WindFall iPad stand portrait voor iPad 10.2-inch
  € 131,89 € 109,00
 5. WindFall stand Tall voor iPad 9.7-inch - zwartgrijs
  WindFall iPad stand Tall voor iPad 9.7-inch
  € 168,19 € 139,00