Tabdoq

Tabdoq

Op basis van onze ervaring en feedback van klanten heeft Tabletpro de Tabdoq producten ontwikkeld. De Tabdoq range is ontworpen voor commercieel gebruik zoals op beurzen, in winkels, showrooms, ziekenhuizen, kantoren, enz. De Tabdoq producten hebben een moderne en aantrekkelijke vormgeving waardoor deze in vrijwel elke omgeving goed tot hun recht komen. De Tabdoq range bestaat uit de volgende producten:

Vloerstandaard voor iPad 9.7-inch

De Tabdoq vloerstandaard voor iPad Air 1 en 2 en iPad 2017. Verkrijgbaar in wit en donkergrijs. De iPad kan eenvoudig in de zuil worden geplaatst en is met het ingebouwde slot beveiligd tegen diefstal. Door de lichte buiging staat de Tabdoq zeer stabiel en kan eventueel aan de vloer verankerd worden. De prettige werkhoogte zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. De Tabdoq vloerstandaard voor iPad 9.7-inch wordt o.a. gebruikt in de winkels van Coolblue, bij de dealers van fietsenfabrikant Koga en in de vestigingen van GWK Travelex op grote stations.

Vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch

Het indrukwekkende schermformaat en de gebruiksvriendelijkheid van de iPad Pro 12.9-inch maakt deze grote iPad zeer geschikt voor commerciële doeleinden. De Tabdoq vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch is speciaal ontworpen om de unieke kenmerken van deze grote iPad optimaal te benutten. De Tabdoq iPad Pro vloerstandaard wordt o.a. gebruikt in enkele stationswinkels van Ako. De Tabdoq iPad vloerstandaards worden geleverd met een 2 meter lightning kabel.
Bestel de Tabdoq vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch in onze webshop, verkrijgbaar in Landscape (liggend) en Portrait (staand) oriëntatie.

Vloerstandaard voor Samsung Galaxy TAB A 10.1-inch

Speciaal voor toepassingen die draaien op Android is er ook een Tabdoq vloerstandaard voor Samsung Galaxy TAB A 10.1-inch. Evenals de andere Tabdoq vloerstandaards voorzien van een verzwaarde voet en de mogelijkheid de standaard aan de vloer te bevestigen. De vloerstandaard voor Samsung Galaxy TAB A wordt geleverd met een 2 meter micro-usb kabel. 

Kenmerken

 • Constructie van metaal, afgewerkt met hoogwaardige poedercoating
 • Veilig afsluitbaar door ingebouwd slot (inclusief twee sleutels)
 • Verkrijgbaar in vier verschillende kleurstellingen (andere kleuren tegen meerprijs)
 • Verzwaarde voet, mogelijkheid voor bevestiging aan de vloer
 • Geleiders om de USB kabel netjes uit het zicht te houden
 • Optioneel met achterplaat set (Tabdoq Deluxe)

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Enkele Tabdoq producten
 1. Achterplaat set voor Tabdoq
  Achterplaat set voor Tabdoq wit
  € 60,50 € 50,00
 2. Achterplaat set voor Tabdoq zwart-grijs
  Achterplaat set voor Tabdoq zwart-grijs
  € 60,50 € 50,00
 3. Achterplaat set voor Tabdoq portrait zwart-grijs
  Achterplaat set voor Tabdoq portrait zwart-grijs
  € 72,60 € 60,00
 4. Achterplaat set voor Tabdoq portrait wit
  Achterplaat set voor Tabdoq portrait wit
  € 72,60 € 60,00
 5. Tabdoq beugel voor pin- en scanapparaat
  Tabdoq beugel voor pin- en scanapparaat
  € 32,67 € 27,00
 6. Tabdoq iPad vloerstandaard wit
  iPad vloerstandaard Tabdoq
  € 422,29 € 349,00