OPRUIMING: Bouncepad vloerstatief Slim

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
11683
€ 136,13 € 112,50

€ 225,00 excl. BTW | 50% KORTING

Bouncepad floorstanding slim voor iPad Pro 12.9-inch 3e generatie

LET OP: OUTLET ARTIKEL - GEOPENDE VERPAKKING
KAN NIET GERUILD OF RETOUR GENOMEN WORDEN

Product Inquiry
OPRUIMING: Bouncepad vloerstatief Slim
Product informatie

Slanke iPad / Tablet vloerstatief

De Bouncepad Floorstanding Slim is een presentatie oplossing met vaste montage aan de vloer. De iPad/tablet vloerstatief is kant-en-klaar om uw content te tonen zonder dat andere meubels of bevestigingsmaterialen benodigd zijn. De tabletstandaard is speciaal ontwopren voor permanenten installatie en kan niet op zichzelf staan. De standaard moet met vier schroeven aan de vloer bevestigd worden, dit kan zowel van bovenaf als van onderaf.

Veilige tabletpresentatie

Het vloerstatief kan in horizontale en verticale positie worden geplaatst. De Bouncepad floorstanding SLIM bestaat uit de veilige behuizing voorzien van een slot, met twee sleutels, bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding. Met een hoogte van 112,5 cm ideaal voor interactie met bezoekers of klanten in uw winkel of retailzaak.

USB uit het zicht

De (meegeleverde) voedingskabel voor de iPad of tablet loopt door de schacht waardoor deze niet van buitenaf zichtbaar is. Deze USB kabel kan vervolgens in de vloer uitkomen of via een speciale uitsparing in de voet naar achteren worden uitgevoerd. Uw tablet ligt dus niet alleen veilig maar wordt ook, aangesloten op het stroomnetwerk, continue opgeladen.

Afsluitbare iPad houder

De iPad / tablet Bouncepad SLIM kan in horizontale of verticale positie worden gemonteerd en is voorzien van een slot waardoor de iPad of tablet wordt beschermd tegen diefstal en beschadigen. Optioneel is de Floorstanding SLIM uit te breiden met de Switch optie die het mogelijk maakt de iPad of tablet te draaien tussen landscape en portrait. Of de Tilt optie om de hellingshoek van de tablet ten opzichte van de iPad vloerstandaard aan te passen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:OPRUIMING: Bouncepad vloerstatief Slim
Waardering