OPRUIMING: WindFall stand Duo voor iPad 12.9-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
B13051
€ 61,35 € 50,70

€ 169,00 excl. BTW | 70% KORTING

Solide iPad tafelstandaard voor twee iPad Pro 12.9-inch tablets. Voor de 1e en 2e generatie iPad Pro 12.9-inch. Niet geschikt voor de 3e generatie iPad Pro.

LET OP: OUTLET ARTIKEL - NIEUW EN ONGEBRUIKT
KAN NIET GERUILD OF RETOUR GENOMEN WORDEN

Product Inquiry
Specificaties

Compatibiliteit

iPad Pro 12.9-inch 1e en 2e generatie

Afmetingen

  • Breedte 33,3 cm
  • Diepte: 38,1 cm
  • Hoogte: 19,8 cm

Wordt geleverd inclusief

  • Montage gereedschap
  • Vier schroefdoppen
  • Vier wrijvingsvoeten
  • Vier glijdende voeten
  • Montagebeugel voor kaartlezer
  • Montageplaat voor Kensington Clicksafe-kabelslot

Gewicht

2 kg

Materiaal

Gepoedercoat staal

OPRUIMING: WindFall stand Duo voor iPad 12.9-inch
Product informatie

De ultieme interactieve check-out: de WindFall DUO!

Deze elegante iPad standaard kan niet één maar twee iPad Pro 12.9-inch tablets presenteren. Deze speciale Point-of-Sale (POS) iPadstandaard is zeer geschikt voor kassa toepassingen.

WindFall stand Duo

Deze dubbele iPadstandaard van WindFall wordt ook wel WindFall Duo genoemd. Het grootste voordeel van deze iPadtafelstandaard is dat het afrekenproces voor zowel uw klanten áls voor uw medewerkers een aangename, gedeelde ervaring wordt. Maar daarnaast is het ook zeer geschikt voor iPadgames, of als iPadstandaard op een beurs of evenement.

Commerciële iPad Pro 12.9-inch standaard

Met deze POS iPad tafelstandaard geeft uw klanten de gelegenheid mee te kijken met het afrekenproces, zich te abonneren op uw mailingslijst of in te checken bij uw loyaliteitsprogramma. Dit allemaal terwijl uw medewerker rustig de producten scant en de bestelling afrond. Het is dé manier om alles uit uw klantencontact te halen en klanten met uw bedrijf kennis te laten maken.

WindFall Duo is speciaal ontworpen om deze waardevolle interactie te ondersteunen zonder een slordige puinhoop van meerdere tabletstandaards en kabels tussen u en uw klant te creëren.

Speciaal POS WindFall Frame

De WindFall Duo is gemaakt uit één stuk stevig staal met een fijne poedercoating. De sabotage bestendige pin-torx schroeven zorgen ervoor dat uw iPad Pro 12.9-inch tablets veilig liggen. De iPad standaard wordt geleverd inclusief anti-slipdopjes, glijdopjes, speciale inbusssleutel en bevestigingsmateriaal.  

iPad kassasysteem

Deze standaard is ideaal als iPad kassa in uw winkel, showroom, hotel of horecazaak. De WindFall DUO wordt geleverd inclusief  montagebeugel voor een Magtek DnaMag lazer, ID Tech SecureMag en Magteck Dynamo kaartlezer.

Deze dubbele iPad Pro 12.9-inch tafelstandaard is zeer gebruiksvriendelijk in combinatie met een K2 of K1 kassalade. Monteer uw kassalade en bonprinter uit het zicht en u creëert de ultieme point-of-sale ervaring. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:OPRUIMING: WindFall stand Duo voor iPad 12.9-inch
Waardering