OPRUIMING: WindFall stand portrait voor iPad Pro 12.9-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
13034-1
€ 46,83 € 38,70

€ 129,00 excl. BTW | 70% KORTING

WindFall stand portrait voor de 1e en 2e generatie iPad Pro 12.9-inch. Niet geschikt voor de 3e generatie iPad Pro.

LET OP: OUTLET ARTIKEL - MOGELIJK MET LICHTE GEBRUIKSSPOREN
KAN NIET GERUILD OF RETOUR GENOMEN WORDEN

Product Inquiry
Specificaties

Afmetingen

  • Lengte 22,25 cm
  • Diepte 16,5 cm
  • Hoogte 30,5 cm

Wordt geleverd inclusief:

  • Draaitabel installatie-accessoire
  • Montage gereedschap
  • Vier schroefdoppen
  • Vier wrijvingsvoeten
  • Vier glijdende voeten
OPRUIMING: WindFall stand portrait voor iPad Pro 12.9-inch
Product informatie

Geïnvesteerd in Apple's grootste iPad? Met deze tafelstandaard behoudt u zijn mooie uitstraling maar kan u uw iPad Pro veilig en beveiligd presenteren. De iPad Pro 12.9 portrait houder is zeer geschikt voor het presenteren van digitale menukaarten, digitale advertenties of als digitale catalogus naast uw winkelassortiment.

Stijlvolle iPad standaard

Door het minimalistische ontwerp van de houder behoudt u het grote scherm en kunnen uw klanten genieten van de grote 12,9-inch ervaring. Met het brede assortiment van portrait georiënteerde applicaties, vindt u genoeg toepassingen voor uw winkel, restaurant of bedrijf.

iPadstandaard eigenschappen

Bij de WindFall stand behoudt u toegang tot alle poorten, camera 's en schakelaars. Maar laat u niet voor de gek houden door zijn eenvoudige uiterlijk. De stand is betrouwbaar en zeer geschikt voor commerciële omgevingen als winkels, horeca, beurzen en retail.

Dik beveiligd staal

De WindFall Stand voor iPad Pro combineert slanke esthetiek met een stevige en veilige constructie. De WindFall Stand, gesneden uit massief staal, plaatst uw tablet op de perfecte hoek voor point-of-sale gebruik of informatiepresentatie. Sabotagebestendige schroeven zorgen ervoor dat uw tablet geen pootjes krijgt. Zo kunt u met een gerust hart uw investering in uw winkel of horecazaak presenteren.

Veilige balie bevestiging

Gebruik de meegeleverde draaischijf accessoire om de stand veilig op uw balie of tafel te monteren. Gebruik voor deze draaischijf het middelste gat voor een eenvoudig draaipunt of gebruik de lange sleuf in de basis om een scharnierpunt en schuivende beweging te realiseren. De draaischijf beschikt over een bevestigingspunt voor een Kensington ClickSafe kabelslot zodat u een ClickSafe kabelslot kunt toevoegen voor extra veiligheid. Als u de draaischijf niet gaat gebruiken kunt u ook kiezen voor het voordeligere Kensington Microsaver kabelslot.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:OPRUIMING: WindFall stand portrait voor iPad Pro 12.9-inch
Waardering