Over ons

Over ons

Tabletpro is dé specialist in professionele tablet- en iPad behuizingen voor zakelijk gebruik. Met onze meer dan ruime kennis en ervaring adviseren wij onze klanten op het gebied van het gebruik van tablets voor diverse professionele doeleinden. U kunt hierbij denken aan een evenement, een beurs of het informeren van uw klanten in een openbare ruimte.

Geschiedenis Tabletpro

Begin 2011 voorzag Thomas Erwich, oprichter en eigenaar van Tabletpro, dat tablets steeds vaker voor zakelijke doeleinden ingezet zouden gaan worden. Apple werd steeds bekender en de grote aantrekkingskracht, het bedieningsgemak en de veelzijdigheid van iPad’s maakte dit product zeer geschikt voor commerciële toepassingen. Tabletpro ontwikkelde zich al snel als specialist op het gebied van veilige tabletbehuizingen, geschikt voor zakelijk gebruik zoals in winkels, showrooms, restaurants e.d.

Specialist tabletbehuizingen

Als leverancier van tablet- en iPad behuizingen levert Tabletpro producten aan (internationale) klanten zoals restaurants, hotels, standbouwers, overheid, gemeenten, onderwijsinstellingen en retailstores. Dankzij onze focus op de zakelijke markt hebben wij een groot en loyaal klantenbestand opgebouwd variërend van kleine horeca bedrijven en start-ups tot grote multinationals. Iedereen implementeert tablets voor zijn eigen toepassing; start-ups met innovatieve toepassingen, multinationals voor commerciële toepassingen als productintroducties, of hotels als service toepassingen voor hun klanten. De mogelijkheden van tablets zijn vrijwel onbeperkt en wij denken graag met onze klanten mee.

Ontzorgers

Zowel voor verkoop als voor verhuur kunt u bij ons terecht. Heeft u eenmalig een groot evenement waarbij u bezoekers van iPad’s wilt voorzien? Wij ontzorgen u graag. U kunt ons ook met recht perfectionisten noemen. Bij alles wat we doen denken we na over hoe onze klanten het zullen ervaren. Zo kunnen we bijna al onze producten de dag na bestelling al leveren. De producten en de verpakking zijn vanzelfsprekend in onberispelijke staat en we verkopen alleen producten waar we 100% achter staan. Huurt u producten bij ons, dan stellen we de tablets graag kosteloos vooraf voor u in en leveren we stands persoonlijk bij u af. Verder zijn we telefonisch dag en nacht bereikbaar en springen we in de auto om onze klanten uit de brand te halen als dat nodig is. Kortom: u kunt op ons rekenen!