OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch wit met uitsparingen

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
B15005
€ 229,90 € 190,00

€ 475,00 excl. BTW | 60% KORTING

Tabdoq vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch 1e en 2e generatie. Niet geschikt voor de 3e generatie iPad Pro.

Maximaal 2 stuks per klant.

LET OP: EX-VERHUUR ARTIKEL - MET LICHTE GEBRUIKSSPOREN
KAN NIET GERUILD OF RETOUR GENOMEN WORDEN

Product Inquiry
Specificaties

Afmetingen

  • Hoogte 119 cm
  • Breedte 32 cm
  • Diepte 30 cm
De casette voor de tablet is 38,5 cm breed en 31,5 hoog.

Wordt geleverd inclusief:

  • Mfi gecertificeerde 2M lightningkabel
  • 2 beveiligingssleutels

Materiaal

Staal met poedercoating

Gewicht

18 kg


OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch wit met uitsparingen
OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch wit met uitsparingen OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch wit met uitsparingen OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch wit met uitsparingen OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch wit met uitsparingen OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch wit met uitsparingen OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch wit met uitsparingen
Product informatie

Geïnvesteerd in de grootste en krachtigste Apple iPad ooit? Met deze landscape (liggend) georiënteerde vloerstandaard behoudt u de mooie uitstraling van de iPad Pro 12.9-inch én presenteert u uw content veilig, hufterproof en tegelijk elegant.

iPad Pro 12,9-inch vloerstandaard

Het grote schermformaat en de ongekende beeldkwaliteit van de iPad Pro 12.9-inch maken de iPad Pro uitermate geschikt voor gebruik in retail en voor commerciële toepassingen in het algemeen. Om de mogelijkheden van de iPad Pro voor deze zakelijke toepassingen volledige te benutten hebben wij de Tabdoq iPad Pro vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch ontwikkeld.

Hoge kwaliteit iPad vloerstandaard

De Tabdoq vloerstandaard voor iPad Pro is gemaakt van metaal met een moderne fijnstructuur poedercoating. Deze afwerking is niet alleen slijtvast maar draagt ook bij aan de uitstraling van de zuil. Voor de iPad Pro is een speciale behuizing gemaakt met o.a. uitsparingen voor de vier speakers van de tablet. Het frame dat de iPad zuil afsluit heeft uitsparingen voor de Home button en de front camera van de iPad, maar het frame is ook zonder uitsparingen verkrijgbaar.

Tabdoq heeft ook tafelstandaards, wandhouders en andere iPad vloerstandaards. 

Vloerstandaard voor beurzen en retail gebruik

De voorzijde van de Tabdoq standaard is uitermate geschikt om uw merk of boodschap extra kracht bij te zetten. Optioneel kunt u de iPad vloerstandaard voorzien van logo of promotionele tekst, al bij afname van één exemplaar. Het is optioneel mogelijk een achterplaatset erbij te bestellen. Hiermee geeft u de vloerstandaard een luxe uitstraling en kunt u de kabel volledig verbergen.

De iPad Pro standaard is leverbaar in landscape en portrait oriëntatie.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:OPRUIMING: vloerstandaard voor iPad Pro 12.9-inch wit met uitsparingen
Waardering