POS Kantelbare tablet houder Gripzo

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V17005
€ 216,59 € 179,00

Deze kantelbare Gripzo tablet houder voor 7 tot 13 inch tablets is zeer geschikt als tablet en iPad kassa. Door zijn bewegingsvrijheid creëert u een interactieve tablet kassa en verhoogt u het betalingsgemak voor uw medewerkers en klanten. 

Product Inquiry
Specificaties
 • kantelbaar
 • 150 graden kantelen
 • zowel horizontaal (landscape) als verticaal (portrait)
 • Ø 40 mm voetstuk
 • tafel- én wallmount
Universele tablethouder kantelbaar voor point of sale
Universele tablethouder kantelbaar voor point of sale Universele tablethouder kantelbaar voor point of sale Universele tablethouder kantelbaar voor point of sale Universele tablethouder kantelbaar voor point of sale Universele tablethouder kantelbaar voor point of sale Universele tablethouder kantelbaar voor point of sale Universele tablethouder kantelbaar voor point of sale
Product informatie

Speciaal ter ondersteuning van de Point-of-Sales ervaringen is er een POS Gripzo ontworpen. Deze kantelbare tablet houder is geschikt voor iPad’s, Samsung of andere 7 tot 13 inch tablets.

Met zijn sterke stalen Gorilla Grip ligt uw tablet veilig en beschermt. Ideaal voor het presenteren van uw digitale content in publieke ruimtes als winkels, supermarkten, restaurants of scholen. Uniek aan deze tablet houder is dat alle porten en features van uw tablet toegankelijk blijven. Een eventuele chargingkabel kan netjes worden weggewerkt door de poot van de houder.

Kantelbare tablet houder

Uniek aan deze iPad houder / tablet standaardis zijn draaioptie, welke erg handig is wanneer u interactief met uw klanten wilt communiceren. De zogenoemde POS Gripzo biedt u de mogelijkheid de tablet te kantelen zodat u het bedrag aan uw klant kan tonen. De POS-tablethouder kan in portret en landschap gedraaid worden, maar daarnaast dus heen en weer te bewegen in een hoek van 150 graden.

Gepatenteerd beveiligingsslot

Door zijn gepatenteerde slot kunnen enkel bevoegde mensen de tablet uit de houder nemen. Het blokkeren en ontsluiten van de ‘Grip’ kan binnen 3 seconden, maar enkel door middel van een beveiligingssleutel. Voor het gebruik van de POS Gripzo is geen elektrische kennis nodig. De houder is compleet mechanisch en is zeer eenvoudig te installeren.

POS Gripzo 7-11 inch

De Gripzo POS Grip is instelbaar voor tablets van 7 inch tot 11 inch. Denk hierbij aan de iPad Mini, iPad 9.7-inch, maar ook Galaxy Tab A tablets.

 • Maximale afmetingen tablet: 27,2 x 19,2 cm
 • Minimale afmetingen tablet: 19 x 11.5 cm
 • Maximale dikte tablet: 1,3 cm

POS Gripzo 12-13 inch

De Gripzo XL is voor grote tablets als de iPad Pro 12.9-inch, Microsoft Surface, Microsoft Surface Pro, Galaxy Note 12.2-inch of de Del Venue 11.

 • Maximale afmetingen tablet: 33 x 22,1 cm
 • Minimale afmetingen tablet: 25 x 14,9 cm
 • Maximale dikte tablet: 1,3 cm

Een houder is verkrijgbaar in de kleuren wit én zwart. Een Gripzo Gorilla Grip wordt standaard geleverd inclusief één sleutel. Het is mogelijk een extra sleutel bij te bestellen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:POS Kantelbare tablet houder Gripzo
Waardering