WindFall stand voor Galaxy Tab A 10.1-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V13079
€ 131,89 € 109,00

Met deze WindFall tablet standaard van Heckler Design voor Samsung Tab A 10.1 presenteert  u uw Android applicaties op een veilige en elegante manier. De WindFall stand is minimalistisch, stijlvol en bevat alles wat u nodig heeft voor gebruik als Android kassa systeem of voor andere point-of-sale (POS) toepassingen.

Let op: deze tablet standaard is niet geschikt voor de Galaxy TAB A 9.7 (2015). 

Product Inquiry
Specificaties

Compatibiliteit

Samsung Galaxy Tab A 10.1-inch

Afmetingen

  • Lengte 25,5 cm
  • Diepte: 13,2 cm
  • Hoogte:15 cm

Wordt geleverd inclusief

  • Draaiplateau montagemogelijkheid
  • Montage gereedschap
  • Vier schroefdoppen
  • Vier wrijvingsvoeten
  • Vier glijdende voeten

Gewicht

1,5 kg

Materiaal

Gepoedercoat staal

WindFall stand voor Samsung Galaxy TAB A 10.1
WindFall stand voor Samsung Galaxy TAB A 10.1 WindFall stand voor Samsung Galaxy TAB A 10.1 WindFall stand voor Samsung Galaxy TAB A 10.1 WindFall stand voor Samsung Galaxy TAB A 10.1 met optionele draaischijf Tablet standaard voor Samsung Galaxy TAB A 10.1 Tablet standaard voor Samsung Galaxy TAB A 10.1
Product informatie

Minimalistisch, stijlvol en sabotagebestendig! De WindFall stand van Heckler Design voor de Samsung Tab A 10.1 is het allemaal. Deze sabotage beveiligde tablet standaard is met name geschikt voor gebruik als tabletkassa systeem of voor andere point-of-sale (POS) toepassingen zoals bijvoorbeeld in winkels en horeca. Maar ook voor het presenteren van digitale informatie, als incheckpunt of als kantoorjukebox. Compatibel met Samsung Galaxy Tab A 10.1-inch (2016)

Eigenschappen tablet standaard

Bij de WindFall stand behoudt u toegang tot alle poorten, camera 's en schakelaars. Maar laat u niet voor de gek houden door zijn eenvoudige uiterlijk. De stand is betrouwbaar en zeer geschikt voor commerciële omgevingen als winkels, horeca, beurzen en retail.

Robuust en veilig presenteren

De WindFall Stand voor Galaxy Tab A 10.1 combineert slanke esthetiek met een stevige en veilige constructie. De WindFall Stand, gesneden uit massief staal, plaatst uw tablet op de perfecte hoek voor point of sale gebruik. Sabotagebestendige schroeven zorgen ervoor dat uw tablet geen pootjes krijgt. Indien u niet wilt boren kunt u de stand gemakkelijk vastzetten met het bijgeleverde draaiplateau. Deze is voorzien van dubbelzijdige plakfunctie.

Veilige balie bevestiging

Gebruik de meegeleverde draaischijf accessoire om de stand veilig op uw balie of tafel te monteren. Gebruik voor deze draaischijf het middelste gat voor een eenvoudig draaipunt of gebruik de lange sleuf in de basis om een scharnierpunt en schuivende beweging te realiseren. De draaischijf beschikt over een bevestigingspunt voor een Kensington ClickSafe kabelslot zodat u een ClickSafe kabelslot kunt toevoegen voor extra veiligheid. Als u de draaischijf niet gaat gebruiken kunt u ook kiezen voor het voordeligere Kensington Microsaver kabelslot of een PivotTack.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WindFall stand voor Galaxy Tab A 10.1-inch
Waardering