WindFall frame voor Microsoft Surface Pro 3 / 4

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V13073
€ 143,99 € 119,00

Industrieel VESA tablet frame voor zakelijk gebruik van een Microsoft Surface Pro 3 en Surface Pro 4 Windows tablet. Dit industrieel WindFall frame met toegang tot camera en audiopoort is VESA compatibel en heeft een zeer professionele uitstraling.

*Let op; uitsluitend compatibel met Microsoft Surface Pro 3 en Surface Pro 4. 

Product Inquiry
Specificaties

Afmetingen

  • Breedte: 29,5 cm
  • Diepte: 2,55 cm
  • Hoogte: 22,6 cm

Wordt geleverd inclusief:

  • Montage gereedschap
  • VESA montage gaten
  • Gipswand installatie pluggen
  • Vier schroefdoppen

Gewicht

0,75 kg

Materiaal

Gepoedercoat staal

Wandmontage frame voor Microsoft Surface Pro 3 en 4
Wandmontage frame voor Microsoft Surface Pro 3 en 4 Vesa bevestiging voor Microsoft Surface Pro 3 en 4 Wandmontage frame voor Microsoft Surface Pro 3 en 4
Product informatie

Voor het zakelijk gebruik van uw Microsoft Surface Pro 3 en Surface Pro 4 Windows tablet is nu een WindFall Frame beschikbaar. Dit WindFall Frame van Heckler Design is gemakkelijk te monteren aan de wand of op een VESA-arm. Het is de ideale oplossing voor het permanent presenteren van uw digitale content in uw winkel, bedrijf en/of horecagelegenheid. 

Surface Pro 3 / 4 tablet wandframe

U kunt gemakkelijk uw Windows tablet in het slanke tablet wandframe plaatsen. Laat u niet voor de gek houden door zijn eenvoudige uiterlijk. Het frame, met indrukwekkend industrieel design, behoudt de toegang tot alle knoppen. Maar dankzij sabotagebestendige Torx schroeven en speciale groeven om de voedingskabel te geleiden kunt u erop vertrouwen dat uw Microsoft Surface Pro 3 of Surface Pro 4  én de voedingskabel veilig zitten. Maar blijft de aansluiting voor de voeding- en datakabel, de luidsprekers, front camera, rear camera, audio-uit, volumeknop en aan-uit schakelaar gewoon bereikbaar terwijl uw tablet toch veilig is tegen diefstal.

Robuuste en veilige wandhouder

De WindFall Frame voor Galaxy Tab A 10.1-inch combineert slanke esthetiek met een stevige en veilige constructie. Het WindFall Frame, gesneden uit massief staal, plaatst uw tablet plat tegen de wand voor directe presentatie. Sabotagebestendige schroeven zorgen ervoor dat uw tablet geen pootjes krijgt.

Heckler WindFall Frame

WindFall frames zijn VESA 75mm en 100mm compatibel. Met dit frame kunt u de Surface Pro 3 en Surface Pro 4 zakelijk inzetten op een VESA-arm om bewegingsvrijheid te creëren. Of direct op een wand als presentatiescherm.

Let op: Dit frame is enkel compatibel met Surface PRO 3 en PRO 4.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WindFall frame voor Microsoft Surface Pro 3 / 4
Waardering