WindFall stand voor Microsoft Surface Pro 3 / 4

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V13071
€ 168,19 € 139,00

Stijlvolle tablet stand voor Microsoft Surface Pro 3 en Pro 4 tablets. In klasse, veilig uw Windows applicaties presenteren in uw winkel, showroom of restaurant is nog nooit zo gemakkelijk geweest. 

Let op: compatibel met Microsoft Surface PRO 3/4

Product Inquiry
Specificaties

Compatibiliteit

Microsoft Surface Pro 3 en Microsoft Surface Po 4

Wordt geleverd inclusief

  • Montage gereedschap
  • Vier schroefdoppen
  • Vier wrijvingsvoeten
  • Vier glijdende voeten

Gewicht

1,5 kg

Materiaal

Gepoedercoat staal

WindFall stand voor Microsoft Surface Pro 3 en 4
WindFall stand voor Microsoft Surface Pro 3 en 4 WindFall stand voor Microsoft Surface Pro 3 en 4 wit WindFall stand voor Microsoft Surface Pro 3 en 4 - kabeldoorvoer WindFall stand voor Microsoft Surface Pro 3 en 4 WindFall stand voor Microsoft Surface Pro 3 en 4
Product informatie

Plaats uw Microsoft Surface Pro 3 of Pro 4 tablet in een Windfall tablet stand en u kunt uw Windows tablet veilig presenteren op elke locatie. Door het industriële ontwerp en het duurzame frame kunt u met een gerust hart uw Microsoft tablet vertonen in zakelijke omgevingen. 

Commerciële tablet standaard

WindFall Stands hebben een stabiele staalconstructie met een fijne poedercoating. Een WindFall stand is minimalistisch van ontwerp maar onderschat deze niet! Door het detailontwerp past deze Surface Pro 3 / 4 stand in enkele zakelijke en commerciële ruimte.

Deze WindFall tablet houder wordt standaard geleverd met zowel glijdopjes en anti-slip dopjes. Ook een speciale draaischijf wordt er standaard bijgeleverd, deze maakt het mogelijk de standaard op een vlakke ondergrond zonder te boren te plaatsen. De WindFall kan dan eenvoudig worden vastgeplakt, eventueel met een (optioneel) Kensington Clicksafe kabelslot.

Windows tablet standaard

WindFall stands zijn speciaal ontworpen voor professioneel, commercieel gebruik. Het frame is gemaakt van dik roestvrij staal met een fijne structuur poedercoating. De structuur poedercoating voorkomt vingerafdruk- en krasbestendig is. In tegenstelling tot vele andere anti-diefstal houders zijn bij de WindFall alle knoppen en aansluitingen bereikbaar. De aansluiting voor de voeding- en datakabel, de luidsprekers, front camera, rear camera, audio-uit, volumeknop en aan-uit schakelaar zijn allen bereikbaar terwijl de tablet toch veilig is tegen diefstal (mits de Windfall wordt vastgezet).

Montagemogelijkheden tablet stand

Deze duurzame tablet standaard is compatibel met PivotTack, Kensington Microsaver kabelslot en Kensington Clicksafe kabelslot. Met dit breed scala aan montagemogelijkheden heeft u de mogelijkheid uw Windfall tablet standaard overal veilig te monteren. Een PivotTack is ideaal om draaigelegenheid te behouden op uw bureau. Een Kensington kabelslot geeft uw stand zowel bewegingsveiligheid als beveiliging.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WindFall stand voor Microsoft Surface Pro 3 / 4
Waardering