iPad houder

iPad houder

Een iPad houder voor professioneel zakelijk gebruik bestelt u snel en eenvoudig bij Tabletpro! Wij zijn dé specialist in tablet oplossingen voor de zakelijke markt. Voor elke toepassing hebben wij de perfecte iPad standaard of u opzoek bent naar een tafelstandaard, bureauhouder of baliestaander. Voor alle iPad modellen hebben wij perfect passende houders. Tabdoq, Bouncepad en Heckler Design zijn de meest populaire houders voor professioneel gebruik in elke commerciële ruimte. 

Producten 1-32 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

TOEPASSINGEN VOOR DE IPAD HOUDER

De iPad houders van Tabletpro hebben vele toepassingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van onze tablet stand voor de iPad op beurzen, in winkels, hotels, showrooms of in de horeca. De tablet stand bevestigt u eenvoudig aan een tafel, een balie of een ander horizontaal oppervlak. 
Alle iPad standaards die wij leveren, zijn speciaal ontwikkeld voor intensief professioneel gebruik. Wilt u uw iPad permanent bevestigen? Kies dan voor één van de iPad houders van Bouncepad. Deze iPad stands zijn voorzien van een stevige behuizing en een solide anti-diefstal slot. 
De iPad standaards van Heckler Design zijn geschikter wanneer u de iPads geregeld wilt verplaatsen. De perfecte tablet oplossing voor beurzen en evenementen! 
In ons assortiment vindt u houders die uitsluitend geschikt zijn voor de Ipad en standaards die zowel voor de Ipad als voor andere merken tablets geschikt zijn. Wilt u de standaard gebruiken voor meerdere soorten tablets, of u wilt de voordeligste optie? Kies dan voor een universele tablet houder. In alle andere gevallen kunt u het best kiezen voor een standaard die speciaal geschikt is voor uw iPad.

IPAD STANDAARD ONLINE BESTELLEN

Bestel uw iPad houder snel en voordelig in onze webshop! Kies in het linkermenu uw iPad type en u ziet alle geschikte houders voor uw iPad. Uiteraard kunnen wij ook de iPads voor uw bedrijf leveren. Ook deze kunt u in de webshop bestellen. Voor al onze producten geldt dat deze geheel gratis worden verzonden!
Kies ook voor de service en kwaliteit van Tabletpro! 

Heeft u een vraag over één van onze standaards voor de iPad? Neem gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. U kunt ons telefonisch bereiken op 0182 722635 Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@tabletpro.nl 
Wij adviseren u graag over onze iPad houders en verschillende toepassingen waarvoor u deze kunt gebruiken!