Opruiming: Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
B11052
€ 63,53 € 52,50

€ 175,00 excl. BTW | 70% KORTING

Bouncepad Lounge wit met uitsparingen voor de home button en front camera. Compatibel met iPad Air 1 & 2, iPad Pro 9.7-inch, iPad 2017 en iPad 2018.

Maximaal 2 stuks per klant.

LET OP: OUTLET ARTIKEL - EX-VERHUUR
KAN NIET GERUILD OF RETOUR GENOMEN WORDEN

Product Inquiry
Opruiming: Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing
Product informatie

De Bouncepad Lounge is een afsluitbare iPad en tablet kiosk voor commerciële toepassingen als in winkels, hotels, wachtruimtes, beursstands en/of andere openbare omgevingen.

Pak hem op, zet hem op je schoot, geef hem door aan je collega. De Bouncepad Lounge is een lichtgewicht tabletbehuizing die ontworpen is voor de informele, interactieve locaties als wachtkamers, lounges, bars of hotellobby’s.

De bewegelijkheid van de Bouncepad Lounge geeft u de mogelijkheid uw digitale content gemakkelijk en efficiënt te presenteren op elke locatie. 

Beveiligde tabletpresentatie

De tablet behuizing is voorzien van een USB of lightning kabel die is gebundeld met een staalkabel zodat uw iPad of tablet (indien vastgezet) tegen diefstal beschermd wordt. Het uiteinde van deze kabel kan eenvoudig vastgezet worden met een oog of hangslot.

Daarnaast kunnen enkel bevoegde personen de iPad, Samsung of andere tablet uit de houder halen. De Lounge kan namelijk enkel geopend worden doormiddel van een specifieke beveiligingssleutel.

Optimale bewegingsvrijheid iPadkiosk

De Bouncepad Lounge is uniek in zijn soort. Er zijn geen andere modellen die op deze wijze vormgeving en gebruiksvriendelijkheid combineren. Deze houder behoudt niet alleen de bewegingsvrijheid hij ligt ook zeer prettig in de hand.

Deze bewegelijke tablethouder beschermt tegen diefstal maar doet dankzij het fraaie ontwerp geen afbreuk aan het gebruiksgemak. De Lounge wordt geleverd inclusief geïntegreerde 2 meter USB of lightning kabel.

Elke Bouncepad wordt geassembleerd op bestelling, dus zodra u het ontwerp hebt gekozen dat het beste bij uw applicatie past, kunt u opgeven welke iPad of tablet u gaat gebruiken. De kiosken zijn verkrijgbaar in zwart en wit. Wenst u een andere kleur? Neem gerust contact met ons op. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Opruiming: Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing
Waardering