Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V11049
€ 211,75 € 175,00

De Bouncepad Lounge kiosk is in tegenstelling tot de andere Bouncepad producten niet bedoeld voor vaste bevestiging en is alleen door de voedingskabel aan een vast punt verbonden. De Bouncepad Lounge kan gemakkelijk aan mensen doorgegeven worden in een lounge omgeving of bijvoorbeeld bij een receptie. Compatibel met verschillende iPad's en tablets. 

Tabletpro leverde de Bouncepad Desk aan onder meer de volgende klanten: Hudson Bay, verschillende Bibliotheken, AV Europe

LET OP: de producten van Bouncepad worden na bestelling in de fabriek in het Verengigd Koninkrijk geassembleerd. Houdt in verband met de BREXIT s.v.p. tijdelijk rekening met een langere levertijd tot ongeveer 2 weken.

Product Inquiry
Specificaties

Gewicht

2 kg

Materiaal

Kunststof cassette met stalen frontframe en stalen poot. 

Wordt geleverd inclusief

Montage handleiding

Bovenmontage materialen

Ondermontage materialen

Op aanvraag datasheet beschikbaar

Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing
Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing
Product informatie

De Bouncepad Lounge is een afsluitbare iPad en tablet kiosk voor commerciële toepassingen als in winkels, hotels, wachtruimtes, beursstands en/of andere openbare omgevingen.

Pak hem op, zet hem op je schoot, geef hem door aan je collega. De Bouncepad Lounge is een lichtgewicht tabletbehuizing die ontworpen is voor de informele, interactieve locaties als wachtkamers, lounges, bars of hotellobby’s.

De bewegelijkheid van de Bouncepad Lounge geeft u de mogelijkheid uw digitale content gemakkelijk en efficiënt te presenteren op elke locatie. 

Beveiligde tabletpresentatie

De tablet behuizing is voorzien van een USB of lightning kabel die is gebundeld met een staalkabel zodat uw iPad of tablet (indien vastgezet) tegen diefstal beschermd wordt. Het uiteinde van deze kabel kan eenvoudig vastgezet worden met een oog of hangslot.

Daarnaast kunnen enkel bevoegde personen de iPad, Samsung of andere tablet uit de houder halen. De Lounge kan namelijk enkel geopend worden doormiddel van een specifieke beveiligingssleutel.

Optimale bewegingsvrijheid iPad kiosk

De Bouncepad Lounge is uniek in zijn soort. Er zijn geen andere modellen die op deze wijze vormgeving en gebruiksvriendelijkheid combineren. Deze houder behoudt niet alleen de bewegingsvrijheid hij ligt ook zeer prettig in de hand.

Deze bewegelijke tablethouder beschermt tegen diefstal maar doet dankzij het fraaie ontwerp geen afbreuk aan het gebruiksgemak. De Lounge wordt geleverd inclusief geïntegreerde 2 meter USB of lightning kabel.

Elke Bouncepad wordt geassembleerd op bestelling, dus zodra u het ontwerp hebt gekozen dat het beste bij uw applicatie past, kunt u opgeven welke iPad of tablet u gaat gebruiken. De kiosken zijn verkrijgbaar in zwart en wit. Wenst u een andere kleur? Neem gerust contact met ons op. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bouncepad Lounge veilige iPad behuizing
Waardering