Bouncepad VESA iPad behuizing

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V11041
€ 175,45 € 145,00

De Bouncepad VESA  wandhouder kan bevestigd worden aan een Vesa beugel, op een wand of aan een ander verticaal oppervlak zoals een display. De USB voedingskabel loopt door de schacht van de tablet houder voor continue voeding en is van buitenaf niet zichtbaar. Deze tablet- en iPad wandhouder kan horizontaal of verticaal geplaatst worden.

De Bouncepad Vesa bestaat uit de veilige tablet/iPad behuizing voorzien van een slot met twee sleutels, de Vesa compatible voet, bevestigingsmateriaal en een montagehandleiding

Bouncepad standaards worden op bestelling geassembleerd. Gelieve rekening te houden met 2 á 3 werkdagen levertijd. 

Product Inquiry
Specificaties

Gewicht

2 kg

Materiaal

Kunststof cassette met stalen frontframe en stalen poot. 

Wordt geleverd inclusief

Montage handleiding

Montage materialen

Op aanvraag datasheet beschikbaar

Bouncepad VESA iPad behuizing
Bouncepad VESA iPad behuizing Bouncepad VESA iPad behuizing Bouncepad VESA iPad behuizing Bouncepad VESA iPad behuizing Bouncepad VESA iPad behuizing Bouncepad VESA iPad behuizing Bouncepad VESA iPad behuizing Bouncepad VESA iPad behuizing Bouncepad VESA iPad behuizing
Product informatie

De Bouncepad Vesa is een professionele iPad en tablet houder geschikt voor commercieel gebruik. Deze iPad en tablet houder is te bevestiging op elke egale ondergrond.

iPad of Tablet Wandpresentatie

De platte Bouncepad wandhouder is een professionele iPad en tablethouder met een vaste VESA basis voor wandbevestiging. De houder kan plat aan elke egaal oppervlak gemonteerd worden. Ideaal voor ruimtes waar u ruimtebesparend moet denken. Implementatie van een tablet of iPad aan de wand creëert een extra digitale presentatie wijze. Zeer geschikt voor plaatsing in winkels of aan presentatiewanden op beurzen of evenementen.

VESA compatibel

Ook is deze iPad & tablet compatible met de vele VESA montage oplossingen. Doordat deze iPad houder beschikt over een VESA montagevoet zijn er talloze bevestigingsmogelijkheden. Dit maakt de Bouncepad VESA vrijwel in elke situatie te implementeren. Het is dus niet verrassend dat de Bouncepad Vesa te vinden in studio's, werkplaatsen en ander zakelijk locaties.

USB kabel uit hetzicht

De voedingskabel voor de iPad loopt door de hals in de wand. Met een Bouncepad VESA presenteert u niet alleen uw digitale informatie in veiligheid, maar ook in veiligheid en zonder zorgen. Door de continue voeding via de USB kabel hoeft u niet meer om te kijken naar uw presentatiescherm. De iPad / tablet houder kan in horizontale en verticale positie worden geplaatst. Daarmee komen ook portret georiënteerde applicaties tot hun recht.

Bouncepad modellen

De implementatie van een Bouncepad houder is aan te raden voor omgevingen waar een aantrekkelijk en uitnodigend design wenselijk is. Ontworpen voor gebruik in winkel interieurs, banken, kantoren, lounges van hotels en andere gastvrije ruimtes is een Bouncepad de ideale iPad wandbevestiging. In deze slimme oplossing plaatst u uw iPad of tablet in het openbaar zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over diefstal of slijtage. Enkel bevoegde kunnen met een speciale sleutel de tablet uit de Bouncepad nemen. Elke Bouncepad heeft z’n eigen sleutel (zelfde sleutels op aanvraag). Eenmaal afgesloten en aangesloten aan een stroomnetwerk in een Bouncepad wandhouder hoeft u zich geen zorgen meer te maken om uw iPad of tablet.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bouncepad VESA iPad behuizing
Waardering