Viveroo One iPad wandhouder

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V410120
€ 337,59 € 279,00

De iPad wandhouder Viveroo One is gemaakt van stevig aluminium. Waarde die u kunt voelen en zien. Handmatig geproduceerd en getest – zoals alle producten van Viveroo, de One moet aan hoge kwaliteitsnormen voldoen.

Product Inquiry
Specificaties

Compitabiliteit

  • iPad mini 4 / 55
  • iPad 10,2-inch
  • iPad Air 10.5-inch
  • iPad Pro (2018/2020) 11-inch/12,9-inch

Materiaal

  • Aluminium

Gewicht

  • 664 gram
Viveroo One iPad wandhouder
Viveroo One iPad wandhouder Viveroo One iPad wandhouder Viveroo One iPad wandhouder Viveroo One iPad wandhouder Viveroo One iPad wandhouder Viveroo One iPad wandhouder Viveroo One iPad wandhouder Viveroo One iPad wandhouder
Product informatie

De One overtuigt met zijn minimalistische ontwerp. iPad en muur worden één. De hoge kwaliteit aluminium houder omsluit de iPad met precisie en houdt hem stevig tegen de muur. Het dunne frame behoudt het all-screen ontwerp van de iPad en maakt gebruik van het complete schermgebied. Of het nu gaat om een smart home control center of mediacontrole op de werkvloer.

Verzekerd en beschermt

Uw iPad is veilig opgeborgen in deze tablet muurhouder en sluit de iPad helemaal in. Eenmaal ingeplugd, zit alles vast en vergrendeld met een schroefdop. De iPad is beschermd tegen diefstal en daarmee bruikbaar in een commerciële omgeving. Daarbij zijn alle kabels, poorten, en knoppen van de iPad verborgen. Ideaal om te gebruiken in open ruimtes of point of sale.

Opgeladen en verbonden

Dankzij de constante stroomvoorziening (los te bestellen) blijft de batterij van uw iPad opgeladen en altijd klaar voor gebruik. Voor snelle en veilige verbinding kan de iPad met het netwerk verbonden worden via een LAN kabel. Door moderne POE connectie (optioneel), is één kabel genoeg om uw iPad op te laden en met het netwerk te verbinden.

Simpele installatie

Deze iPad houder maakt indruk met zijn simpele installatie. In portrait of landscape mode, uw iPad oplaadstation kan geïnstalleerd worden naar uw wensen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Viveroo One iPad wandhouder
Waardering