WindFall Side Mount voor Tab A 10.1-inch

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
13129
€ 180,29 € 149,00

Stijlvolle tablet wandhouder voor professioneel gebruik. Ideaal voor home domotica, bewakingscamera scherm of als spotify besturingsscherm. Kleur zwart/grijs. 

Stel een product vraag
Specificaties

Gewicht

1 kilo

Materiaal

Lasergesneden staal met poedercoating

Compatibel met

Samsung Tab A 10.1-inch 2016

WindFall Side Mount voor Tab A 10.1-inch
WindFall Side Mount voor Tab A 10.1-inch WindFall Side Mount voor Tab A 10.1-inch WindFall Side Mount voor Tab A 10.1-inch WindFall Side Mount voor Tab A 10.1-inch
Product informatie

Monteer eenvoudig uw Galaxy Tab A 10.1-inch buiten uw vergaderruimten als prachtig planningsdiplay. Of plaatst de WindFall Side Mount aan de verticale zijkant van uw raam om zo presentatie voor glas mogelijke maken. 

De WindFall Side Mount kenmerkt zich door zijn mooie en eenvoudige uitstraling. De houder is gemaakt van dik, lasergesneden staal afgewerkt met een fijne poedercoating. Het frame is bijzonder sterk en stevig en gaat jaren mee. De Samsung tablethouder is gemaakt voor commercieel gebruik, is fraude- en vingerafdrukbestending. 

Constante tablet presentatie

De achterzijde van de houder is open, dit om een lange levensduur te garanderen. Door de constante luchstroom kunt u applicaties dag en nacht laten raaien op uw tablet, zonder schade. 

Tablet toepassingen

WindFall Side Mount tablethouders zijn perfect voor home domotica, beveilgingscamera's of als jukebox. Compatibel met Samsung Tab A 10.1-inch

Heckler Design WindFall

Tabletpro is officieel Heckler Design dealer. Hierdoor bent u verzekerd van de beste service, een grote voorraad en snelle levertijden. De meeste producten van Heckler Design kunnen wij direct uit voorraad leveren.