Zoom Rooms Console voor iPad mini

Voorraad: Direct leverbaar
Artikel
V13215
€ 219,00 € 180,99

Ontworpen in samenwerking met het team van Zoom specifiek voor Zoom Rooms, dankzij deze treffende hardware kunt u gebruik maken van uw iPad - het beste apparaat voor Zoom Rooms control - zonder problemen!

Product Inquiry
Specificaties

Artikelcode fabrikant

  • H529

Compitabel met

  • iPad mini

Wordt geleverd inclusief

  • Montage gereedschap
  • Koordanker
  • VESA montage hardware

Afmetingen console

  • Lengte: 24,9 cm
  • Diepte: 15,5 cm
  • Hoogte: 9,9 cm

Gewicht

  • 1,7 kg

Materiaal

  • Gepoedercoat staal
Zoom Rooms Console voor iPad mini
Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini Zoom Rooms Console voor iPad mini
Product informatie

Een strak uiterlijk, nette afwerkingen, diefstal beveiliging en de mogelijkheid om PoE toe te passen. Gecombineerd in een product dat u met trots tussen uw directeur en uw belangrijkste cliënt zet. Dit product is exclusief voor de nieuwe iPad 10.2-inch 2019.

Een kwaliteitsproduct

De 30-graden hoek van deze houder is perfect voor het beheer van uw videoconferenties, dankzij de helling krijgt u een zeer comfortabele inkijk op het scherm. We weten dat uw videoconferentie-controller tussen u en uw belangrijkste klanten staat, daarom is deze console zorgvuldig ontworpen om indrukwekkend te zijn vanaf de voorkant, zijkant, en achterkant.

Zoom Room

Uw iPad stuurt ultrasonische signalen waarmee u zonder problemen uw scherm kan delen tijdens videovergaderingen. Met onze Zoom Rooms Console blijft uw iPad stevig beveiligd zonder de signalen te verstoren.

Fraudebestendige assemblage

Omdat de iPad houder gebruik maakt van fraudebestendige hardware, met ingebouwde voorbereiding voor een Kensington Security Slot zal uw console niet zomaar verdwijnen uit uw vergaderruimte.

Heckler Design

Heckler Design ontwerpt en produceert een van de meest fraaie en functionele iPad en tablet houders die zich kenmerken door een minimalistisch design. Het stalen frame is voorzien van een hoogwaardige poedercoating en daardoor zeer stevig en duurzaam.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zoom Rooms Console voor iPad mini
Waardering