Betalen & Bezorgen

Betalen

Tabletpro biedt verschillende betalingsmogelijkheden waaronder vooruitbetaling, iDeal, Creditcard en Paypal. Regelmatig terugkerende klanten kunnen na goedkeuring van de directie op rekening bestellen.

De prijzen op deze website zijn exclusief BTW. In het bestel- en betalingsproces wordt de wettelijke BTW in rekening gebracht. Voor bedrijven buiten Nederland maar binnen de Europese Unie met een geldig BTW nummer is een intracommunautaire levering mogelijk. Deze levering is belast met 0% BTW. Indien het BTW nummer onjuist is of onjuist wordt ingevoerd wordt de Nederlandse BTW in rekening gebracht.

De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

 

Bezorgen

Na ontvangst van uw bestelling zal deze bij voldoende voorraad binnen 1 tot 3 werkdagen worden overgedragen aan een vervoerder, in de meeste gevallen DPD. U ontvangt per e-mail een trackingnummer. Hoewel Tabletpro de meeste producten uit voorraad levert kan het voorkomen dat producten rechtstreeks door een leverancier van Tabletpro worden verzonden.

Tabletpro levert hoofdzakelijk aan bedrijven en gaat er van uit dat er tijdens kantooruren iemand aanwezig is op het afleveradres, Mocht het niet mogelijk zijn de bestelling af te leveren dan zal deze door DPD worden opgeslagen op een afhaalpunt. Eventuele kosten voor nogmaals verzenden komen voor rekening van de geadresseerde.

Op afspraak en na volledige betaling is het mogelijk uw bestelling op te halen bij Tabletpro in Schoonhoven.